Hantuchová si zahrá s Hingisovou v stredu v Bratislave

Daniela Hantuchová (vľavo) a Martina Hingisová.
Daniela Hantuchová (vľavo) a Martina Hingisová. (Autor: archív TASR)
SITA|3. dec 2013 o 12:51

Zostáva deň, kým v mojom meste privítam Martinu Hingisovú, Jo-Wilfrieda Tsongu a Gaela Monfilsa. Veľmi sa teším a dúfam, že aj vy, pozýva Hantuchová.

BRATISLAVA. V stredu od 19.00 h sa v NTC v Bratislave uskutoční 6. ročník exhibičného podujatia Tennis Classic a domáca aktérka Daniela Hantuchová predpokladá, že nie je jediná, kto sa nevie dočkať.

"Zostáva deň, kým v mojom meste privítam Martinu Hingisovú, Jo-Wilfrieda Tsongu a Gaela Monfilsa. Veľmi sa teším a dúfam, že aj vy," uviedla 30-ročná popradská rodáčka na Facebooku.

Hlavnou hviezdou Hingisová

Hlavnou hviezdou akcie bude Švajčiarka s rodiskom v Košiciach Hingisová. Okrem nej a Hantuchovej sa predstavia aj dvaja francúzski miláčikovia publika po celom svete Jo-Wilfried Tsonga a Gael Monfils.

"Keď sme v roku 2008 začali tým, že sme priviedli do Bratislavy Peta Samprasa, bol to odvážny krok dobrým smerom. Sme veľmi radi, že po minuloročnom asi najväčšom úspechu v podobe prítomnosti Novaka Djokoviča sa nám aj teraz podarilo zaistiť fanúšikom zaujímavých hráčov," povedal riaditeľ B&D Agency Roman Šmotlák.

Program sa začne dvojhrou medzi Tsongom a Monfilsom na dva získané sety. V prípade skóre 1:1 rozhodne tzv. zápasový tajbrejk.

Skončí to mixom

Následne si zahrajú supertajbrejk Hingisová s Hantuchovou a napokon príde na rad miešaná štvorhra Hingisová, Monfils - Hantuchová, Tsonga na jeden set do ôsmich gemov namiesto štandardných šiestich.

Vstupenky stoja od 19 do 49 eur, VIP-lístky majú hodnotu 149 eur. Priamy prenos prinesie Slovak Sport.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Hantuchová si zahrá s Hingisovou v stredu v Bratislave