Nový tréner Tatrana so špekulujúcim Brazílčanom už nerátal: Neodohral ani minútu

Hádzanári Tatrana Prešov.
Hádzanári Tatrana Prešov. (Autor: TASR)
Ján Leško|4. jan 2023 o 15:15

Ako hodnotí úvod prípravy prešovských hádzanárov nový tréner?

PREŠOV. Na prvom tréningu štartujúcom prípravu na druhú časť sezóny 2022/2023 sa trénerovi Tatranu Prešov Marekovi Gernátovi hlásilo v utorok predpoludním štrnásť hráčov.

Zvyšok hráčov kádra sedemnásťnásobného majstra Slovenska malo do Prešova pricestovať vo večerných hodinách, prípadne v stredu ráno.

„S tými, ktorí sa mi hlásili na prvom zraze, sme pracovali podľa plánu dopoludnia v posilňovni. Podvečerný tréning sme absolvovali už v domovskej Tatran handball arene,“ rozhovoril sa na margo odštartovanej prípravy na druhú časť sezóny Marek Gernát.

„Prvý súťažný zápas nás čaká o tri týždne na pôde Slovana Modra. Pred týmto duelom Slovenského pohára bude mužstvo zarezávať tri, štyrikrát dvojfázovo.

V posilňovni, v hale, chlapci si však dozaista aj dobre zabehajú. Pred nami je veľmi ťažká druhá časť sezóny, na ktorú musí byť mužstvo patrične pripravené,“ dodal nový tréner Tatrana.

Iba na jednej lavičke to nebude

Už je isté, že Tatran Prešov dohrá zápasy v skupinovej fáze Európskej ligy, slovenskej a českej extralige, v Slovenskom pohári a taktiež v skrátenom dvanástom ročníku nadnárodnej SEHA ligy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Nový tréner Tatrana so špekulujúcim Brazílčanom už nerátal: Neodohral ani minútu