Tatranu komplikujú situáciu nielen zranenia. Carapkin: Je to problém

Carapkin patrí k oporám prešovského Tatrana.
Carapkin patrí k oporám prešovského Tatrana. (Autor: TASR)
Ján Leško|14. nov 2022 o 11:35

Dvojicu hráčov čakajú operácie.

PREŠOV. Takmer po každom zápase hádzanárov Tatrana Prešov sa ozývajú hlasy o nabitom programe a únavnom cestovaní, ktoré poznačujú výkony sedemnásťnásobného majstra republiky.

Tie nie sú veru také, aké sa od renomovaného slovenského klubu očakávali. Tatran Prešov cestoval na zápasy v Lige majstrov, nadnárodnej SEHA ligy a na domáce súťaže aj v minulosti.

Program malo mužstvo rovnako nabitý. Avšak pravdou je, že na takéto množstvo zranení, či iných zdravotných problémov i tých najdôležitejších hráčov tímu, si ani najvernejší fanúšikovia prešovskej hádzanej akosi spomenúť nevedia.

Otvorenou otázkou je, z akých príčin sa tie zranenia vážneho rázu kolien, členkov, či ramien hodových rúk vyskytovali i stále vyskytujú.

Faktom je, že Tatran Prešov nie a nie naskočiť do zápasového diania aj napriek širokému hráčskemu potenciálu, v optimálnom zložení.

Dominik Krok sa po zdĺhavom výpadku pre problémy s operovaným ramenom síce do kádra nedávno vrátil. Žiaľ, iba nakrátko.

Rameno skúseného hádzanára znovu vypovedalo poslušnosť. Rovnako i talentovaného mladíka Marca Antla.

Oboch čakajú na prelome novembra a decembra naplánované operácie.

Dlhodobo je mimo hru Brazílčan Pedro Pacheco, stále nie je fit ani mladý slovenský reprezentant Jakub Kravčák, maróduje i Tomáš Rečičár a v ostatnom zápase proti Záhorákom chýbal aj španielsky krídelník Sergio Lopéz.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Tatranu komplikujú situáciu nielen zranenia. Carapkin: Je to problém