Emotívny prejav Rábeka baví internet: Mobil mi išiel zhorieť

Oliver Rábek na striedačke počas zápasu Slovensko - Litva.
Oliver Rábek na striedačke počas zápasu Slovensko - Litva. (Autor: TASR – František Iván)
Patrik Fotta|18. jan 2022 o 21:40

Oliver Rábek zvažuje reprezentačný koniec.

Reprezentačný tréner Peter Kukučka si vyberá oddychový čas. Zverencom zdôrazňuje, že mužstvo hrá bez emócie a Rusi si robia na ihrisku, čo chcú.

„Poď sem, hej! preruší ho jeden z hráčov, ktorý sa snaží tím vyburcovať v poslednom zápase na majstrovstvách Európy. Emotívny prejav OLIVERA RÁBEKA sa na internete stal hitom. Za necelých 24 hodín malo video takmer 100-tisíc videní.

„Po zápase som si pozrel telefón a mal som v ňom asi milión správ. Nechápal som, čo sa deje. Doslova mi horel mobil,“ pousmial sa v rozhovore pre Sportnet.

Záverečný duel na ME s Ruskom vám nevyšiel podľa predstáv. V prvom polčase pôsobil tím odovzdaným dojmom. Kde bol podľa vás problém?

Treba povedať, že Rusi urobili za posledné roky obrovský progres. Klobúk dole pred nimi. Rozprával som sa po zápase aj s mojim spoluhráčom z Tatrana Prešov Viacheslavom Kasatkinom, ktorý je pivotom v ruskej reprezentácii. Vravel mi, že boli výborne pripravení a všetko im vychádzalo.

Na nás bol vyvíjaný enormný tlak, ktorý sme nezvládli, tak ako by sme chceli. Nevyšlo nám prvých desať minút a potom sme sa už nevedeli dostať späť do zápasu. Keď potom prehrávate polčas o desať gólov, je veľmi náročné sa skonsolidovať. Obzvlášť proti mužstvu, aké majú Rusi.

Vy ste boli jedným z motivátorov mužstva. V prvom polčase ste v rámci timeoutu burcovali tím. Veľmi emotívne ste kričali na spoluhráčov, padli aj nadávky. Video, ktoré zachytila kamera počas priameho prenosu RTVS, sa bleskovo šírilo internetom. Aké ste mali na neho reakcie?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Emotívny prejav Rábeka baví internet: Mobil mi išiel zhorieť