Ani po štvrtej operácii nie je úplne fit. Jeho kariéra je vážne ohrozená

Dominik Krok v typickom energickom výskoku.
Dominik Krok v typickom energickom výskoku. (Autor: TASR)
Ján Leško|27. máj 2022 o 14:10

Vždy som hral pre divákov, hovorí miláčik prešovských tribún.

PREŠOV. Dvanásť sezón je hráčom Tatrana Prešov, má jedenásť majstrovských titulov, napriek tomu je veľkým smoliarom. Nad pokračovaním jeho hádzanárskej kariéry visí otáznik.

Dominik Krok prestúpil do Tatrana Prešov z Bardejova. Talentovaný a sebavedomý mladík si postupne vybojoval pozíciu v mužstve.

Rýchlosťou, pohyblivosťou a predovšetkým razantnou a pre brankárov často prekvapivou streľbou si naklonil aj priazeň náročného prešovského publika.

V prešovských farbách strieľal góly v Lige majstrov, Európskej lige, nadnárodnej SEHA lige, spoločnej česko-slovenskej HIL a maďarskej lige. A, samozrejme, v slovenskej extralige a Slovenskom pohári.

Môže akurát prihrať

Dominik Krok môže loptu momentálne spoluhráčom akurát prihrať. Na typickú "pipu", ako fanúšikovia nazývali jeho gólové projektily, musel zabudnúť.

Hráč použiteľný na všetkých postoch spojkového radu i oboch krídlach mal počas kariéry nejedno zranenie. Zo všetkých sa pomerne rýchlo dostal.

Aktuálne ho však brzdia vážne problémy s ramenom pravej hodovej ruky.

Prednedávnom si síce po zisku 17. titulu majstra Slovenska pre Tatran Prešov prevzal zlatú medailu, no do zápasového diania v závere sezóny nezasiahol.

„V Tatrane som dvanásť sezón. Avšak ostatných dva a pol roka som zväčša laboroval so zraneným ramenom,“ poznamenal Krok.

Páli Dominik Krok.
Páli Dominik Krok. (Autor: TASR)

Vďačný aj za rolu žolíka

Po tom, ako Prešov zvládol finálovú sériu proti HK Košice, sa s medailou na hrudi radoval, ale zároveň smútil, že sa nemohol o úspech pričiniť na ihrisku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Ani po štvrtej operácii nie je úplne fit. Jeho kariéra je vážne ohrozená