Guldan odchádza zo Žiliny do Bulharska

SITA|2. aug 2011 o 16:12

Defenzívny stredopoliar MŠK Žilina Ľubomír Guldan prestupuje do tímu nováčika najvyššej bulharskej súťaže PFC Ludogorec Razgrad.

BRATISLAVA.

Dvadsaťosemročný odchovanec FC Senec prišiel do Žiliny v januári 2009 a odvtedy patril k stabilným členom základnej zostavy "žlto-zelených." Počas zimnej prestávky sa o jeho služby zaujímala poľská Cracovia Krakov, neskôr o rodáka zo Senca prejavil interes aj bulharský PFC Ludogorec Razgrad.

"Náš klub dostal ponuku z tohto bulharského tímu už začiatkom leta. Vzhľadom na to, že sme ešte hrali v pohárových súťažiach, tak sme to neriešili a aj Guldan prejavil vôľu zostať u nás," povedal športový manažér Žiliny Karol Belaník pre oficiálnu stránku tímu spod Dubňa na margo čerstvého prestupu bývalého hráča FC Senec a švajčiarskeho FC Thun. "Po vypadnutí Žiliny z Európskej ligy UEFA sa bulharský klub ozval znovu a tentoraz sme našli spoločnú reč," dodal Karol Belaník.

Ľubomír Guldan absolvoval v pondelok v Bulharsku lekársku prehliadku a podpísal ročnú zmluvu s opciou. Ľubomír Guldan bol členom tímu, ktorý v uplynulej sezóne 2010/2011 postúpil do skupinovej fázy Ligy majstrov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Guldan odchádza zo Žiliny do Bulharska