Gólman Al-Rashidi v Prešove s trojročnou zmluvou

SITA|29. okt 2008 o 12:39

Corgoňligový futbalový klub 1. FC Tatran Prešov podpísal trojročný kontrakt s kuvajtským brankárom Khaledom Al-Rashidim.

PREŠOV. Dvadsaťjedenročný gólman trénoval so "zeleno-bielymi" už od letnej prestávky, no administratívne prekážky dlho nedovolili skompletizovať jeho transfer, a preto nemohol nastupovať ani v súťažných zápasoch. Podľa informácií na oficiálnej internetovej stránke Tatrana je však už všetko doriešené a Al-Rashidi odchytal dva súťažné duely za B-mužstvo Prešovčanov.

"Khaled je veľmi perspektívny brankár, má predpoklady chytať v Corgoň lige. Dlho nechytal, je preto dôležité, aby nadobudol zápasovú prax. Trénuje s ´áčkom´, do B-tímu chodí len na majstrovské stretnutia. Uvidíme, ako sa nám budú ukazovať všetci štyria gólmani v zimnej príprave, ako bude vyzerať ich konkurenčný boj o pozíciu jednotky," povedal pre www.1fctatran.sk hlavný kouč nováčika najvyššej slovenskej súťaže Roman Pivarník. Al-Rashidi už od 16-tich rokov chytával v kuvajtskej lige, bol kapitánom olympijského tímu a na svojom konte už má aj zopár štartov za seniorskú reprezentáciu.

Nachádzate sa tu:
Domov