Gól roka 5: Seneckého prekonal z polovice. Zavolám spoluhráčom, aby hlasovali, smial sa

(Autor: Ladislav Odráška)
Ivan Mriška|29. dec 2021 o 09:00

Predstavujeme kandidáta na Gól roka 2021 číslo päť.

ALEKŠINCE. Jeden z najkrajších gólov v amatérskych súťažiach na Slovensku strelil v roku 2021 Peter Daniš z MFK Alekšince.

V piatej lige Západoslovenského futbalového zväzu prekonal bývalého reprezentanta Štefana Seneckého z polovice ihriska. Prehre 1:4 však nakoniec nezabránil.

„Videl som, že brankár je vybehnutý, preto som to skúsil. A padlo to tam, čo ma veľmi teší. Podobný gól sa mi podarilo streliť aj v minulosti za Rumanovú,“ pred časom vravel 29-ročný futbalista MFK Alekšince Peter Daniš.

Gratuloval mu bývalý reprezentant

Ku gólu mu osobne gratuloval aj Senecký. Krásny zásah zaujal i vybraných novinárov redakcie Sportnet, ktorí ho posunuli do finálovej desiatky v hlasovaní o Najkrajší gól roka 2021.

„Strelil som z nášho mužstva na jeseň najviac gólov, preto som si to asi zaslúžil. Musím teraz zavolať spoluhráčom, aby hlasovali,“ pousmial sa po zverejnení nominácie TOP 10.

Spoluhráči ho po góle podpichovali, aby im do kabíny doniesol odmenu. On tak aj urobil. „Hneď ako som strelil gól a bolo to v médiách, stále o tom vtipkovali. Nemal som preto na výber,“ dodal.

Kolegom povie, aby hlasovali

Ambície vyhrať hlasovanie o najkrajší gól nemá. Dôležité pre neho je, aby si udržal hernú pohodu aj v jarnej časti.

„V Alekšinciach hrávam už roky, preto som tu ako doma. Moje góly nie sú len moje, ale sú vizitkou celého kolektívu a dosiahol som ich vďaka výborným nahrávkam,“ prezradil.

Futbal je pre Daniša relaxom po práci. V Nitre pôsobí ako strojník. „Poviem aj kolegom, aby za mňa hlasovali,“ s úsmevom uzavrel Peter Daniš, kandidát na strelca najkrajšieho gólu roka 2021.

Videá všetkých gólov TOP 10 a hlasovanie za najkrajší nájdete TU

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Gól roka 5: Seneckého prekonal z polovice. Zavolám spoluhráčom, aby hlasovali, smial sa