Gerrard Suárezovi: Zostaň, fanúšikovia ťa milujú

(Autor: SITA/AP)
SITA|24. júl 2013 o 12:11

Uruguajský útočník sa stále nerozhodol či ostane v Liverpool FC.

MELBOURNE. Kapitán anglického futbalového klubu Liverpool FC Steven Gerrard sa usiluje presvedčiť tímového spoluhráča Luisa Suáreza, aby neopustil súčasného zamestnávateľa. O služby 26-ročného uruguajského útočníka sa intenzívne zaujíma Arsenal, interes prejavili aj španielsky Real Madrid a nemecký Bayern Mníchov.

Samotný zakončovateľ opakovane deklaroval svoju túžbu odísť do klubu, ktorý pôsobí v prestížnej Lige majstrov. "The Reds" požadujú za Suáreza odstupné vo výške 40 miliónov libier. "Luis je stále hráčom Liverpoolu. Nemal by zabudnúť, že klub, hráči i fanúšikovia ho tu zahŕňajú láskou," povedal Gerrard. "Myslím si, že Suárez zostane v Liverpoole. Je neoddeliteľnou súčasťou tímu," vyhlásil začiatkom týždňa tréner FC Brendan Rodgers.

Uruguajčan dostal od disciplinárnej komisie Anglickej futbalovej asociácie exemplárny 10-zápasový dištanc za uhryznutie do ramena Branislava Ivanoviča z Chelsea. Juhoameričan odvtedy pociťuje enormný tlak britských médií a zvažuje svoj odchod z Britských ostrovov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Gerrard Suárezovi: Zostaň, fanúšikovia ťa milujú