Georges St. Pierre: Moje peniaze sú vsadené na Khabiba Nurmagomedova

Dávid Lukáč|8. aug 2018 o 02:00

GSP favorizuje Khabiba na víťazstvo.

Bývalý dvojnásobný šampión UFC Georges St. Pierre nie je nejakým extra hráčom hazardných hier, ale vie na koho má svoje peniaze vsadené v zápase Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov.

Keď  sa ho pýtali vo vysielaní stanice Submission Radio, koho favorizuje, St. Pierre uviedol, že bezpečnou stávkou je Nurmagomedov. Zároveň však bývalý šampión vo welterovej a strednej váhe UFC nevylúčil víťazstvo McGregora.

"Keby som si musel staviť, keby som musel dať na to svoj dom (smeje sa) - ten najväčší - musel by som vybrať Khabiba nad Conorom. Khabib nikdy neprehral, nikdy neprehral a Conor už predtým prehral. Prehral na zemi. Má niekoľko prehier a prehral na zemi. Tam je Khabib dobrý, to je miesto, kde je Khabib kompetentnejší."

"Avšak, Khabib má niekedy pomalé začiatky a dostáva veľa úderov. Áno, nevyzeral dobre na začiatku toho súboja (s Michaelom Johnsonom)," vysvetlil. "A niekedy je ťažké skrátiť vzdialenosť; mal problém skrátiť vzdialenosť. Ale akonáhle vás dostane do klinču, je veľmi dobrý. Takže som presvedčený, že môj dom pôjde možno v prospech Khabiba."

McGregor bude mať nevýhodu z hľadiska zápasovej praxe v MMA. "The Notorious" nevstúpil do klietky od UFC 205 v roku 2016. Nurmagomedov medzitým nemusel byť najaktívnejším bojovníkom UFC, stále však zaznamenal dva významné zápasy od posledného MMA súboja McGregora.

McGregor a Nurmagomedov budú bojovať o Dagestáncov titul ľahkej váhy už 6. októbra v Las Vegas.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Georges St. Pierre: Moje peniaze sú vsadené na Khabiba Nurmagomedova