Tréner Bayernu letí do Mníchova oddelene. Mal pozitívny test na koronavírus

Julian Nagelsmann.
Julian Nagelsmann. (Autor: TASR/AP)
Sportnet, TASR, SITA|21. okt 2021 o 12:30

Julian Nagelsmann sledoval stredajší duel Ligy majstrov z hotelovej izby.

LISABON, MNÍCHOV. Tréner Julian Nagelsmann z nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov mal pozitívny test na koronavírus. Vedenie Bavorov potvrdilo informáciu vo štvrtok prostredníctvom tlačovej správy.

Tridsaťštyriročný kouč Nagelsmann chýbal na lavičke svojho tímu v stredajšom súboji E-skupiny Ligy majstrov 2021/2021 na pôde portugalského tímu Benfica Lisabon, ktorý Nemci vyhrali hladko 4:0.

Klub informoval, že kormidelník ochorel a zápas preventívne sledoval z hotelovej izby, odkiaľ inštruoval svojich asistentov na lavičke Dina Toppmöllera a Xavera Zembroda.

Médiá pôvodne informovali o tom, že má symptómy podobné chrípke. Až neskôr sa ukázalo, že ide o koronavírus.

"Julian Nagelsmann mal pozitívny test na koronavírus napriek tomu, že je plne zaočkovaný. Z Lisabon sa nevráti späť do Mníchova s tímom, ale individuálne v lietadle s lekármi a po prílete do Mníchova ho čaká izolácia," uvádza sa v stanovisku Bayernu Mníchov.

Je tak jasné, že na lavičke svojho tímu bude Nagelsmann chýbať aj v sobotňajšom bundesligovom zápase doma proti Hoffenheimu.

V priebežnej tabuľke I. bundesligy je Bayern lídrom 18-členného pelotónu klubov, na svojom konte má z ôsmich duelov spolu 19 bodov, o jeden viac ako druhý Dortmund.

V Lige majstrov je s deviatimi bodmi a skóre 12:0 suverénny líder E-skupiny.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Tréner Bayernu letí do Mníchova oddelene. Mal pozitívny test na koronavírus