Slovenkám nepomohol ani gól z úvodu, domáce futbalistky otočili zápas

Momentka zo zápasu Srbsko - Slovensko v kvalifikácii ME vo futbale žien 2025.
Momentka zo zápasu Srbsko - Slovensko v kvalifikácii ME vo futbale žien 2025. (Autor: Facebook Slovenský futbalový zväz)
TASR|31. máj 2024 o 21:00 (aktualizované 31. máj 2024 o 23:30)

Slovenky sa stretnú so Srbkami aj v nasledujúcom zápase.

Kvalifikácia na ME vo futbale žien 2025

Srbsko - Slovensko 2:1 (1:1)

Góly: 22. Slovičová, 53. Ivanovičová - 9. Šurnovská

Rozhodovali: Nurmustafinová - Magauová, Almaskyzyová (všetky Kazachstan). ŽK: Slovičová, Damnjanovičová, Stefanovičová (všetky Srbsko)

Srbsko: Kostičová - Poljaková, Slovičová, Stefanovičová, Vlajničová - Cankovičová (87. Krstičová), Blagojevičová (62. Matijevičová), Milivojevičová - Filipkovičová, Damnjanovičová (87. Petrovičová), Ivanovičová (90.+1 Mijatovičová)

Slovensko: Korenčiová - Bartovičová, Fischerová, Vojteková - Vredíková (67. Škerdová), Košíková (77. Horvathová), Maťavková, Hmírová (88. Kaláberová) - Mikolajová, Rybanská (46. Žemberyová), Šurnovská (67. Ferencová)

BELEHRAD. Slovenské futbalové reprezentantky prehrali v Belehrade s domácimi Srbkami 1:2 v piatkovom zápase kvalifikácie ME 2025.

Po polovici zápasov v 2. kvalifikačnej skupine B-divízie boli na priebežnom 3. mieste s tromi bodmi. Slovenky sa stretnú so Srbkami aj v nasledujúcom zápase, ktorý je na programe v utorok 4. júna o 18.00 h v Trnave.

Slovenky mali nádejný vstup do zápasu, keď Martina Šurnovská v 9. minúte otvorila skóre. Tesný náskok udržali do 22. minúty, keď Slovičová vyrovnala.

Osem minút po zmene strán Ivanovičová upravila na 2:1 a na jej presný zásah už Slovenky nedokázali odpovedať.

V druhom piatkovom stretnutí 2. skupiny si domáce Škótky poradili s Izraelom 4:1 a so 7 bodmi vedú tabuľku o skóre pred Srbkami.

Výkop duelu v Glasgowe sa oneskoril o viac než 30 minút, postaral sa o to demonštrant, ktorý sa vyhol pracovníkom bezpečnostnej služby a pripútal sa reťazou k bránkovej žrdi.

Tabuľka 2. skupiny B-divízie

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Slovenkám nepomohol ani gól z úvodu, domáce futbalistky otočili zápas