Slovnaft Cup: Slovan Bratislava zdolal Spišskú Novú Ves a postúpil do osemfinále

FK Spišská Nová Ves - ŠK Slovan Bratislava: ONLINE prenos zo zápasu Slovnaft Cupu.
FK Spišská Nová Ves - ŠK Slovan Bratislava: ONLINE prenos zo zápasu Slovnaft Cupu. (Autor: Sportnet)
Sportnet|26. okt 2024 o 11:40

Sledovali ste s nami ONLINE prenos zo zápasu 4. kola Slovnaft Cupu: FK Spišská Nová Ves - ŠK Slovan Bratislava.

SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Futbalisti treťoligového FK Spišská Nová Ves a nikéligista ŠK Slovan Bratislava dnes hrali zápas 4. kola Slovnaft Cupu 2024/2025.

Joj šport
Kde sledovať v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Futbal ste sledovali s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: FK Spišská Nová Ves - ŠK Slovan Bratislava dnes (Slovnaft Cup LIVE, 4. kolo, sobota, výsledky, NAŽIVO)

Slovenský pohár - Slovnaft cup  2024/2025
26.10.2024 o 13:30
4. kolo
Spiš. N. Ves
0:2
(0:1, 0:1)
90+2 minúta
Ukončený
Slovan Bratislava
Prehľad
Góly: 6. Isaac, 87. Vojtko. ŽK: 43. Kamenický (SNV) – 70. Vojtko (SBA), 84. Boledovič (SBA). Rozhodca: Micheľ – Kmec, Cisko.
Prenos
Slovan Bratislava si splnil pohárovú povinnosť a v 4. kole Slovnaft cupu uspel na pôde Spišskej Novej Vsi, keď ich víťazstvo 2:0 zariadili gólmi Isaac a Vojtko. Zo strany hostí to pri obmenenej zostave nebol príliš presvedčivý výkon a domácich môže mrzieť najmä šanca Zekuciu v druhom polčase, ktorého hlavička volala po vyrovnaní. Slovan Bratislava sa tak stal posledným postupujúcim do osemfinále Slovnaft cupu, v ktorom ho už po minulotýždňovom žrebe čaká Trenčín. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a teším sa na Vás pri ďalších futbalových prenosoch!
90+2
Koniec zápasu.
90+2
importantTak v úplnom závere ešte jedna príležitosť pre domácich na strelenie aspoň čestného gólu, keď Janečkov center z pravej strany našiel nabiehajúceho Silvu, ale jeho prudká hlavička skončila v rukaviciach istého Trnovského, ktorý si už nenechal vziať čisté konto!
90+1
changeStriedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Boledovič, prichádza D. Murár.
90+1
changeStriedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Mustafič, prichádza Marko.
90
Zápas sa už prakticky len dohráva, ale Kunzo si vypýtal aspoň nedovolený zákrok na útočnej polovici.
87
goalSlovan dal gól! Hostia strieľajú definitívnu postupovú poistku až tesne pred koncom riadneho hracieho času, keď MATÚŠ VOJTKO mal dostatok času, aby napriahol z väčšej vzdialenosti spoza pokutového územia a jeho strelu nešťastným spôsobom tečoval domáci stopér Janečka, pretože lopta zapadla presne k ľavej tyči a Regitko nemal šancu zasiahnuť!
86
changeStriedanie v tíme FK Spišská Nová Ves:
z ihriska odchádza Ortegon, prichádza Silva.
86
changeStriedanie v tíme FK Spišská Nová Ves:
z ihriska odchádza Ruiz, prichádza Kovaľ.
85
Domáci mali k dispozícii zaujímavú štandartnú situáciu z ľavej strany, ale hostia center bez problémov odvrátili a ich ďalšia útočná snaha skončila nepresnou prihrávkou.
84
yellowCardŽltá karta pre tím ŠK Slovan Bratislava (Boledovič).
82
Útok hostí skončil nepresnou prihrávkou na ľavej strane, ale domáci už zrejme budú musieť začať trochu riskovať v snahe streliť vyrovnávajúci gól.
81
changeStriedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Gajdoš, prichádza Habodasz.
79
Ortegon je však naďalej jedným z najlepších hráčov domácich v dnešnom zápase, opäť sa pekne uvoľnil proti dvom protihráčom a jeho strela spoza pokutového územia letela len do stredu, kde si jednoduchý zákrok pripísal Trnovský.
78
Ortegon sa snažil presadiť rýchlosťou cez Boledoviča, ale loptu si predkopol ďaleko a nemohol ani pomyslieť na vypýtanie si pokutového kopu..
77
Metsoko sa opäť nedokázal individuálne presadiť a lopta sa od neho odrazila za bránkovú čiaru, takže rozohrávať bude Regitko.
76
Hostia držia loptu na vlastnej polovici a do rozohrávky zapájajú aj Trnovského, aj keď stále vyhrávajú len najtesnejším spôsobom.
74
Hostia sa opäť snažili prekombinovať až do pokutového územia, ale domáce defenzíva loptu odvrátila aspoň na autové vhadzovanie.
73
changeStriedanie v tíme FK Spišská Nová Ves:
z ihriska odchádza Isaac, prichádza Maroš.
71
Ontko bol zasiahnutý Szökem podľa hlavného rozhodcu Micheľa čistým spôsobom, a tak hra bude pokračovať rozhodcovskou loptou po krátkom prerušení.
70
yellowCardŽltá karta pre tím ŠK Slovan Bratislava (Vojtko).
69
Caetano len čo prišiel na ihrisko, tak sa prezentoval tvrdým nedovoleným zákrokom, ale Gajdošov center pri zaujímavej štandartnej situácii z ľavej strany bol opäť veľmi nevydarený.
68
changeStriedanie v tíme FK Spišská Nová Ves:
z ihriska odchádza Baranyi, prichádza Caetano.
66
Už sa však v hre pokračuje a hostia predviedli rýchly prechod do útoku po ľavej strane, ale Isaacov center nenašiel žiadneho spoluhráča.
64
Hostia sa však ubránili a Gajdoš zostal otrasený ležať na hracej ploche, keď bol nepríjemne trafený odkopnutou loptou.
63
importantNa opačnej strane domáci odpovedali tiež obrovskou príležitosťou na vyrovnanie, keď Ortegon pekným centrom z pravej strany našiel v pokutovom území uvoľneného Zekuciu, ale jeho nebezpečnú hlavičku smerujúcu pod brvno vyrazil Trnovský skvelým zákrokom!
60
importantOpäť to horelo v pokutovom území domácich, keď sa Mišovič zbavil protihráča na pravej strane a vysunul do pokutového územia Mustafiča, ktorý sa ešte snažil hľadať spoluhráča prízemnou prihrávkou, ale Regitko bol včas na zemi a vyrazil loptu do bezpečia!
59
Domáci mali dobrú pozíciu na útočnej polovici, ale Kunzov center z pravej strany bol veľmi nevydarený.
58
Metsoko sa snažil predrať za dlhým pasom, ale dopustil sa pritom útočného faulu.
57
importantHostia mohli streliť upokojujúci druhý gól, ale Mustafičove zakončenie z veľkého uhla pravej strany pokutového územia vyrazil do bezpečia pripravený Regitko!
56
Ruizov center z pravej strany sa podarilo hosťujúcej defenzíve odvrátiť, a potom útok hostí skončil nepresným autovým vhadzovaním.
55
changeStriedanie v tíme FK Spišská Nová Ves:
z ihriska odchádza Zapata, prichádza Ontko.
53
Tak zaujímavú šancu domácich zastavilo postavenie mimo hry, ale z opakovaných záberov nie je isté, že bol nabiehajúci Zekucia v ofsajde.
52
Kunzo fauloval Metsoka len v bezpečnej pozícii pri stredovej čiare.
51
Ale Gajdošovi vôbec nevyšiel center pri štandartke z dobrej pozície a opäť namieril len presne do rukavíc Regitka.
50
Celkom zaujímavý center k vzdialenejšej tyči, ale tam sa podarilo hosťom odvrátiť loptu do bezpečia a ich útok priniesol nedovolený zákrok Kamenického na Gajdoša.
49
Lačný neprešiel cez Boledoviča, ale vybojoval aspoň druhý rohový kop v zápase pre domácich.
48
Hostia predviedli rýchly prechod do útoku, ale potom ho zbrzdili a dokonca sa pískal aj útočný faul.
47
Hostia stratili loptu na útočnej polovici a Boledovič nedovoleným spôsobom zastavil Ortegona.
46
changeStriedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Kucka, prichádza Mišovič.
46
Začal sa druhý polčas.
Po prvom polčase Slovan Bratislava vedie 1:0 v Spišskej Novej Vsi, keď skóre ešte v úvode zápasu otvoril Isaac, ale odvtedy si už nevypracoval veľkú gólovú príležitosť a naopak domáci mohli šokovať veľkého favorita vyrovnávajúcim gólom, keď si Pauschek takmer strelil vlastný gól. Druhý polčas sa začne približne o 14:32.
45
Prvý polčas sa skončil.
45
Kombinácia hostí na útočnej polovici bola nepresná a nepresná prihrávka do pokutového územia skončila len u Regitka.
44
Domáci sa snažia niečo vymyslieť smerom dopredu, lenže Lačný si tiež nepostrážil postavenie a ich útočnú snahu zastavil ďalší ofsajd.
43
yellowCardŽltá karta pre tím FK Spišská Nová Ves (Kamenický).
41
Domáca útočná akcia skončila len postavením mimo hry, v ktorom sa nachádzal Zekucia.
40
Szöke sa dopustil nedovoleného zákroku na Zekuciu, takže hosťom sa nepodarilo získať loptu napádaním na útočnej polovici.
39
Na opačnej strane Janečka obetavo zblokoval Boledičovu nebezpečnú strelu v pokutovom území a následne rohový kop hostí priniesol nepresný volej Isaaca.
36
Domáci však z prvého rohového kopu nič nevyťažili, keďže sa pískal útočný faul.
35
importantDomáci sa postarali takmer o šokujúce vyrovnanie, keď Ruizov prudký center z pravej strany odhlavičkoval Pauschek len tesne vedľa pravej tyče hosťujúcej bránky a nechýbalo veľa, aby z toho bol vlastný gól!
33
Isaac dostal zaujímavú prihrávku do pokutového územia od Gajdoša, ale prvý dotyk mu nevyšiel a loptu si predkopol až k Regitkovi.
32
Kucka si vypýtal ďalší faul a vybojoval štandartku, ktorá však skončila len nepresným centrom Gajdoša do rukavíc Regitka.
31
Jasný nedovolený zákrok Barayiho na Kucku, ale stále sme nevideli prvú žltú kartu v zápase.
30
Následne aj nepresná prihrávka na ľavú stranu, ktorú už nemohol dobehnúť Vojtko, a tak si domáca defenzíva môže opäť vydýchnuť.
29
Hostia sa snažia reagovať dlhším držaním lopty na útočnej polovici, ale domácej defenzíve sa podarilo zastaviť individuálny prienik Metsoka.
28
Domácim sa otvorila zaujímavá príležitosť na protiútok, ale ten skončil veľmi rýchlo len nepresnou prihrávkou Ruiza na Kamenického.
27
Isaac dostal prihrávku do pokutového územia, aj keď bol rýchlejší ako Janečka, tak sa mu loptu už nepodarilo zachytiť v hre.
25
Hostia však pokračujú v dlhšom držaní lopty a pri zakladaní útoku využívajú aj Trnovského.
23
Ortegon na ľavej strane predviedol peknú individuálnu akciu a prenikol až do pokutového územia, kde sa dokonca dostal k tečovanému zakončeniu, ktoré však Trovskému nenarobilo väčšie ťažkosti.
22
Hostia sa pokúsili hru zrýchliť dlhým pasom, ale Janečka bol pripravený a hlavičkou posunul loptu k domácemu brankárovi Regitkovi.
20
Ďalší útok hostí však už priniesol aj zakončenie Metsoka, ktorý sa dostal k voleju v pokutovom území po centri z ľavej strany, ale v ťažkej pozícii netrafil domácu bránku.
19
Hostia si vybojovali prvý rohový kop v zápase, ktorý však rozohrali len nakrátko a spätnými prihrávkami sa lopta dostala až k Trnovskému.
18
Center do pokutového územia bol celkom nebezpečný, pretože Trnovskému sa nepodarilo loptu udržať, ale následne hosťujúca defenzíva upratala loptu do bezpečia.
17
Zekucia si vypýtal nedovolený zákrok na útočnej polovici, takže získal aspoň zaujímavú štandartnú situáciu pre domácich.
15
Domáci mali síce k dispozícii autové vhadzovanie na vlastnej polovici, ale dlho sa im nepodarilo udržať loptu a rýchlo ju odovzdali hosťom.
14
Po dlhšej dobe sa domáci predsa len dostali na útočnú polovicu, ale Lačný si na pravej strane predkopol loptu ďaleko pred seba a nestihol ju už zachytiť na hracej ploche.
13
Domáci majú problém už len s rozohrávkou na vlastnej polovici, pretože napádanie hostí je veľmi nepríjemné.
11
Ďalšia pekná akcia hostí, keď Kucka pätičkou posunul loptu Gajdošovi, ktorý z ľavej strany prenikol do pokutového územia a nepresne hľadal spoluhráča prihrávkou pod seba, ale Isaac sa predsa len dostal k zakončeniu po odrazenej lopte, lenže mieril vysoko nad domácu bránku.
10
Už sa však v hre pokračuje a dlhšia kombinácia hostí skončila dlhým pasom na Gajdoša, ktorý sa nachádzal v postavení mimo hry.
8
Mustafič zostal ležať na hracej ploche po tvrdom súboji s Lačným a hra je prerušená.
6
goalSlovan dal gól! Ale hostia udreli z prvej nebezpečnej útočnej akcie, keď Boledovič ideálne načasoval prihrávku na Mustafiča, ktorý si zbehol do pokutového územia z pravej strany a nezištnou prihrávkou k vzdialenejšej tyči našiel ELVISA ISAACA, ktorý sa už nemohol pomýliť! Asistencia: Mustafič
4
Domáci pokračujú v útočnej aktivite tentokrát po ľavej strane, najprv bol Ortegon zastavený čistým spôsobom a následný center do pokutového územia nenašiel adresáta.
3
Domáci mohli vyštartovať do rýchleho protiútoku, keď sa im podarilo preniesť hru na pravú stranu, ale Ruiz sa pošmykol a nedostal sa do pokutového územia.
2
Hostia sa už snažili založiť kombináciu na útočnej polovici, ale prihrávka na Metsoka bola príliš dlhá.
1
Hostia mali úvodný výkop a nastupujú v tmavej sade dresov, naopak domáci hrajú v bielych desoch.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FK Spišská Nová Ves: Regitko – Kunzo, Valent, Janečka (C), Baranyi, Zekucia, Kamenický, Zapata, Ruiz, Ortegon, Lačný
Náhradníci: Sekáč, Ontko, Caetano, Hanečák, Kovaľ, Kaščák, Silva, Slanina, Melikant
Tréner: P. Mlynár

ŠK Slovan Bratislava: Trnovský – Voet, Isaac, Mustafič, Boledovič, Pauschek, Gajdoš, Vojtko, Kucka (C), Szöke, Metsoko
Náhradníci: Hrdina, Marko, Mišovič, Tóth, S. Murár, Habodasz, Maroš, Tománek, D. Murár
Tréner: V. Weiss

Rozhodca: Micheľ – Kmec, Cisko.
Vitajte pri sledovaní zápasu 4. kola Slovnaft cupu, v ktorom účastníka tretej ligy Spišskú Novú Ves čaká futbalový sviatok v podobe stretnutia so slovenským majstrom posledných šiestich ročníkov najvyššej futbalovej súťaže Slovanom Bratislava. Domáci sa v pohári prebojovali cez troch súperov, keď sa im podarilo postupne zdolať Rosinu, Liptovskú Štiavnicu a Oravské Veselé. Naopak hosťom stačilo prejsť len cez dvoch súperov, keď jasne päťgólovým rozdielom vyhrali v Nitre aj Beluši. Slovan však má poriadne nabitý program, keď v utorok odohral v Girone tretí zápas ligovej fázy Ligy majstrov, v ktorom však utrpel ďalšiu prehru a uvidíme, či dnes hostia nastúpia v plnej sile alebo pošetria niektorých kľúčových hráčov.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Slovnaft Cup: Slovan Bratislava zdolal Spišskú Novú Ves a postúpil do osemfinále