Fenerbahce si necháva tromfy na lavičke. V zostave Trnavy aj Daniel

Hráč Spartaka Trnava Erik Daniel.
Hráč Spartaka Trnava Erik Daniel. (Autor: TASR)
Sportnet|5. okt 2023 o 20:15

Pozrite si zostavu Spartaka Trnava v zápase proti Fenerbahce Istanbul.

TRNAVA. Futbalovú Trnavu dnes čaká na Štadióne Antona Malatinského veľký sviatok v podobe zápasu proti tureckému Fenerbahce Istanbul.

Trnavčania sa v ňom budú snažiť napraviť si reputáciu po zbabranom vstupe do Konferenčnej ligy, keď Ludogorcu Razgrad podľahli 0:4.

Tréner Michal Gašparík spravil oproti spomenutému zápasu dve personálne zmeny a tiež mierne upravil rozostavenie svojho tímu na 3-4-3.

V strede obrany tentokrát nastúpi iba 20-ročný Srb Andrej Djurič, pred dvoma týždňami na tomto poste alternoval Nicolas Gorosito.

Slovenský futbalista Ján Bernát sa stiahne do stredu poľa namiesto Filipa Bajnoviča a v útoku dostane priestor český zakončovateľ Erik Daniel.

Zostavy pred zápasom Spartak Trnava - Fenerbahce Istanbul

FC Spartak Trnava: Takáč - Koštrna, Djurič, Kóša - Šulek, Zeljkovič, Bernát, Mikovič - Ofori, Ďuriš, Daniel

Fenerbahce Istanbul: Egribayat - Osayi-Samuel, Rodrigo Becao, Aziz, Oosterwolde - Yandas, Crespo, Zajc - King, Batshuayi, Kent

Na hrote útoku hostí nechýba Belgičan Michy Batshuayi, no iba na lavičke začnú hviezdni hráči ako Edin Džeko, Dušan Tadič či Brazílčan Fred.

Zápas vysiela RTVS Šport, no detailný priebeh stretnutia minútu po minúte nájdete aj v online prenose, ktorý vám prinášame na našom webe.

Tabuľka skupiny H

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Fenerbahce si necháva tromfy na lavičke. V zostave Trnavy aj Daniel