Neviem, či je Ristovski zakliaty, povzdychol si Gašparík. Usmieval sa aj po prehre

Tréner Spartaka Michal Gašparík.
Tréner Spartaka Michal Gašparík. (Autor: TASR)
Titanilla Bőd|6. okt 2023 o 01:26

Atmosféru v Trnave si pochvaľovali aj Turci.

TRNAVA. Plný štadión, trefné choreo, majestátne tóny Il Silenzia a tisíce ľudí, ktorí sa držia za ramená a fandia. Domáce zápasy Spartaka Trnava v Európe sú zážitkom.

Hoci Spartak nebodoval ani vo svojom druhom stretnutí v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy, po prehre 1:2 s Fenerbahce Istanbul nevládla v City Arene pochmúrna nálada.

„Málokedy je tréner s prehrou spokojný, ale dnes mám z toho zápasu dobrý pocit. Chalani sa dostali na svoju výkonnostnú hranicu,“ chválil svoj tím Michal Gašparík.

Zostava ich neprekvapila

V prvom polčase mali hostia 70-percentné držanie lopty, ale vyloženú šancu si nevypracovali. Trnava hrala na troch stopérov, vedľa skúseného Kristiána Koštrnu hrali dvaja mladíci: Andrej Djurič a Sebastián Kóša.

„V defenzíve nám to fungovalo výborne. Djurič podal skvelý výkon aj bez toho, že by trénoval. Dobre hral aj Kóša, podobne ako v Dunajskej Strede. Vôbec nebolo vidno, že sú to dvadsaťroční hráči, Batshuayi sa tam nepresadzoval,“ uviedol Gašparík.

Michy Batshuayi figuroval v základnej zostave Fenerbahce, no ďalšie hviezdne mená tureckého tímu ostali na lavičke: počnúc brankárom Dominikom Livakovičom cez Edina Džeka až po Dušana Tadiča.

Zostava hostí možno prekvapila fanúšikov, ale nie Gašparíka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Neviem, či je Ristovski zakliaty, povzdychol si Gašparík. Usmieval sa aj po prehre