Ďalšie vynútené zmeny. Chýbať bude aj Dúbravka so Schranzom

Martin Dúbravka (vľavo) v zápase Cyprus - Slovensko.
Martin Dúbravka (vľavo) v zápase Cyprus - Slovensko. (Autor: TASR/AP)
TASR|23. mar 2022 o 19:30

Známe sú aj mená ich náhradníkov.

ŠAMORÍN. V nominácii slovenskej futbalovej reprezentácie na severský dvojzápas proti Nórsku a Fínsku nastali ďalšie vynútené zmeny.

Tréner Štefan Tarkovič v dvoch prípravných dueloch v Osle proti Nórsku (25. marca o 18.00) a v Murcii proti Fínsku (29. marca o 18.00) nebude môcť rátať s brankárom Martinom Dúbravkom a krídelníkom Ivanom Schranzom.

V tíme ich nahradia František Plach z poľského klubu Piast Gliwice a Erik Jirka z Realu Oviedo. Už skôr pre zdravotné problémy nepricestoval Albert Rusnák a zraneného Adama Zreľáka v mužstve nahradil Róbert Boženík.

"Veľmi ma to mrzí, že musia zo zrazu odísť ďalší dvaja hráči. Martin Dúbravka má podozrenie na angínu. Naši lekári mu nasadili liečbu antibiotikami. Je v izolácii a určite nebude súčasťou mužstva v zápasoch Nórskom a Fínskom.

Ivan Schranz prišiel na zraz s nedoliečeným členkom po klubovom zápase s Linzom. Keďže ho stále nemá v poriadku, po dohovore s lekármi aj hráčom, som sa rozhodol, že s nami nepocestuje a vracia sa do klubu.

Namiesto Martina Dúbravku som povolal Františka Placha a Ivana Schranza nahradí Erik Jirka. Ten sa k nám pripojí až v Nórsku," uviedol Tarkovič pre SFZ.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Ďalšie vynútené zmeny. Chýbať bude aj Dúbravka so Schranzom