Boli predstaviteľmi stability v nestabilnom klube. Teraz sa tešia na novú spoluprácu

Ján Novota
Ján Novota (Autor: KFC Komárno)
Titanilla Bőd|16. jún 2022 o 17:36

KFC Komárno má nového trénera brankárov.

KOMÁRNO. Poznajú sa už pätnásť rokov. Zažili spolu turbulentné časy v Dunajskej Strede. Za čias iránskeho majiteľa boli azda jedinými stabilnými bodmi v nestabilnom klube. Teraz sa ich profesionálne cesty znovu spojili, ale v inej role a bez niekdajšieho stresu z neistoty.

Bývalý brankár DAC a Rapidu Viedeň sa stal trénerom brankárov KFC Komárno, kde je hlavným trénerom niekdajší dunajskostredský asistent Mikuláš Radványi.

Dva stabilné body

Keď v roku 2008 DAC prevzal Iránčan Khashayar Mohseni a kúpou licencie z FC Senec sa klub zaradil do najvyššej súťaže, v meste vypukol futbalový boom.

Brankár Ján Novota, ktorý predtým chytal za Senec, prvý raz v živote zažil, že mu fandia tisícky ľudí. Rýchlo sa stal miláčikom publika.

Pri mužstve sa striedali zahraniční tréneri, no asistent trénera sa nemenil: Mikuláš Radványi pomohol tímu vysporiadať sa s častými zmenami.

Po začiatočnej eufórii sa začínali objavovať problémy, hráči dostávali výplatu iba sporadicky. Legionári prichádzali aj odchádzali, konflikty a škandály boli na dennom poriadku.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Boli predstaviteľmi stability v nestabilnom klube. Teraz sa tešia na novú spoluprácu