Vracia sa skúsenejší, chce byť ešte platnejší. Slovan prestavil staronovú posilu

Alen Mustafič sa vrátil do Slovana Bratislava
Alen Mustafič sa vrátil do Slovana Bratislava (Autor: ŠK Slovan Bratislava)
TASR|22. júl 2024 o 20:03

V Slovane sa cítim ako doma, uviedol navrátilec.

BRATISLAVA. Bosniansky futbalista Alen Mustafič bude opäť obliekať dres Slovana Bratislava. So 14-násobným slovenským majstrom podpísal trojročný kontrakt.

Mustafič odohral za Slovan 57 zápasov v rokoch 2020 až 2022. Jeho posledným pôsobiskom bol dánsky klub Odense BK, jarnú časť uplynulej sezóny strávil na hosťovaní v poľskom tíme Slask Wroclaw.

"Som veľmi šťastný, že som späť. V Slovane sa cítim ako doma. Dobre poznám chalanov, mužstvo i klub. V tíme panuje dobrá konkurencia, teším sa, že ma bude posúvať dopredu.

Dovolím si povedať, že po roku a pol sa vraciam skúsenejší, a môžem byť pre tento tím ešte platnejší. Som odhodlaný odvádzať v belasom drese svoje maximum a neviem sa dočkať, kým znovu nastúpim na Tehelnom poli," uviedol 25-ročný stredopoliar pre klubový web.

Z jeho návratu sa teší aj generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml., podľa ktorého je Mustafič perspektívny futbalista.

"Keď sa nám naskytla príležitosť získať ho späť na trvalý prestup z Odense, neváhali sme, a využili sme ju. Prinesie nám ako rozšírenie možností do stredu poľa, tak i spomínanú perspektívu.

Výhodou je, že prichádza späť do známeho prostredia, takže sa dokáže rýchlo adaptovať. Sme veľmi radi, že sme sa s Alenom dohodli na trojročnom kontrakte a stáva sa naším hráčom," uviedol Kmotrík ml.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Vracia sa skúsenejší, chce byť ešte platnejší. Slovan prestavil staronovú posilu