Weiss vyradil najlepšieho. A hráč z La Ligy si prednedávnom pýtal Európu

Uche Agbo v zápase Slovan Bratislava - Žalgiris Vilnius.
Uche Agbo v zápase Slovan Bratislava - Žalgiris Vilnius. (Autor: TASR - Pavel Neubauer)
Michal Šášky|12. okt 2022 o 14:00

Opakuje tréner Slovana vlastné chyby?

BRATISLAVA. Zemetrasenie v Slovane Bratislava začína byť tradičným javom. 

V lete bol jednou nohou preč tréner Vladimír Weiss starší, v septembri skončila veľká časť vedenia na čele s generálnym riaditeľom Ivanom Kmotríkom mladším a v októbri dostali zbohom niektorí hráči prvého mužstva.

„Samozrejme, je to hanba pre klub, pre mňa, verím, že aj pre hráčov, aj keď asi nie všetkých. Musím z toho vyvodiť dôsledky, pretože takto sa za klub nehrá a nebojuje,“ vravel Weiss uplynulú nedeľu po svojej najväčšej prehre v Trenčíne (0:4).

Výsledkom jeho slov je, že sa Richard Križan, Uche Agbo a Ivan Šaponjič nebudú ďalej pripravovať s A-tímom, ale iba individuálne. Weiss sa na túto tému viac nevyjadroval.

„Toto je klub, nie dovolenkový ústav. Všetci traja sú dočasne preradení do B-mužstva. Nemám k tomu čo viac povedať,“ komentoval tréner na predzápasovej tlačovej konferencii proti Bazileju.

Po predsezónnej príprave by však takýto scenár očakával málokto.

V mužstve skončil najlepší

Slovan v tejto sezóne prehral druhý ligový zápas. Po úvodnom kole v Podbrezovej (1:2) zakopol v odvetnej polovici základnej časti v Trenčíne (0:4).

Obe prehry zobral Weiss na seba. „Je to aj moja chyba, pretože niektorým hráčom som dôveroval, dal som im šancu. Ale bohužiaľ, niektorí nemajú na to, aby hrali v Slovane.“

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Weiss vyradil najlepšieho. A hráč z La Ligy si prednedávnom pýtal Európu