Weiss je opäť v základe Slovana, Kucka tentokrát iba na lavičke

Na snímke je kapitán Slovana Bratislava Vladimír Weiss ml.
Na snímke je kapitán Slovana Bratislava Vladimír Weiss ml. (Autor: TASR)
Sportnet|21. sep 2023 o 20:05

Pozrite si zostavu Slovana v zápase proti KÍ Klaksvík.

BRATISLAVA. Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava začína ďalšiu púť Konferenčnou ligou, v ktorej si vlani zahral v osemfinále.

Žreb v Monaku určil, že si dnes zmeria sily s majstrom Faerských ostrovov, pričom na klub KÍ Klaksvík rozhodne nemá dobré spomienky.

Pred troma rokmi s ním mal hrať v 1. predkole Ligy majstrov, no pre koronavírus v tíme napokon odchádzal z ostrovov s kontumačnou prehrou.

Na Tehelnom poli chce Slovan zvíťaziť a tréner Vladimír Weiss st. tomu prispôsobil aj základnú zostavu s rozostavením 4-2-1-3.

Prvýkrát od 5. augusta nastúpi od začiatku Vladimír Weiss ml.

Kapitána "belasých" budú v útoku podporovať aj srbský zakončovateľ Aleksandar Čavrič a odchovanec bratislavského klubu Dávid Strelec.

V bráne nastúpi podľa očakávania Milan Borjan, obrannú štvoricu tvoria César Blackman, Kenan Bajrič, Kevin Wimmer a Lucas Lovat.

Iba na lavičke náhradníkov začne Juraj Kucka, pričom dvojicu Džaba Jankava a Kyriakos Savvidis bude podporovať predsezónna posila Marko Tolič.

Zápas vysiela RTVS Šport, no detailný priebeh stretnutia minútu po minúte nájdete aj v online prenose, ktorý vám prinášame na našom webe.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Weiss je opäť v základe Slovana, Kucka tentokrát iba na lavičke