Nechaj ma prosím vydýchnuť a trošku sa smiať. Som ako na kriminálke, reagoval Weiss

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa tešia po víťazstve nad APOEL Nikózia v 1. zápase 3. predkola Ligy majstrov.
Fotogaléria (22)
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa tešia po víťazstve nad APOEL Nikózia v 1. zápase 3. predkola Ligy majstrov. (Autor: TASR)
Pavol Spál|8. aug 2024 o 07:45

Ja by som možno rozbil celú kabínu, keby som nehral takýto zápas, tvrdil tréner Slovana.

BRATISLAVA. Po druhom góle vyletel z lavičky, skákal od radosti, mával rukami, zatínal päste a čosi kričal. Aj tréner Vladimír Weiss si užíval moment, ako to príliš nezvykne. 

„Sú to veľké emócie, celý štadión doslova padol. V predošlých rokoch to bolo podobné,“ opisoval tréner Slovana. 

Jeho tím v prvom zápase 3. kola kvalifikácie Ligy majstrov zdolal Apoel Nikózia 2:0. Zápas sledovalo priamo v aréne viac ako 20 - tisíc ľudí.

„Stále mi je ešte teplo, adrenalín stále pracuje, ale emócie sú dobré. Som rád za vás všetkých, že to malo hlavu a pätu,“ dodal. 

Počas tlačovej konferencie popíjal kávu. „Padne mi dobe, aby som vydržal. Vždy si dávam kávu po zápase, lebo vždy tu (na štadióne, pozn. red.) sedím do rána – do tretej,“ vysvetľoval. 

„To má ešte čaká. Človek má ešte povinnosti so sponzorom a majiteľom,“ pokračoval. Vyšli mu taktické ťahy, aj striedania.  

Fotogaléria zo zápasu ŠK Slovan Bratislava - APOEL Nikózia v Lige majstrov (3. predkolo, 1. zápas)

Som pri tebe ako na kriminálke

„Základná zostava je podstatne jasná. Tigrana (Barseghyna, pozn. red.), či Vlada (Weiss junior) môžem točiť. Nino Marcelli sa ešte učí a naskakuje ako náhradník. Potrebujeme však ešte jedného útočníka,“ opäť načal tému Weiss.  

„Sami to neuhráme. Náhradníci sú dobrí pre našu domácu súťaž. Ak však chceme vyhrať ligu, byť úspešní v Európe a tešiť divákov, tak sa musíme posilniť v útoku,“ dodal. 

Na dodatočnú otázku novinára, že nakoľko je príchod novej posily rozrobený, reagoval rozhodenými rukami a výrazným povzdychom. 

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Nechaj ma prosím vydýchnuť a trošku sa smiať. Som ako na kriminálke, reagoval Weiss