Slovan pozýva deti na zápas s FC Kodaň, vyčlení im bezplatné vstupenky

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava.
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava. (Autor: TASR)
TASR|10. sep 2021 o 13:34

Slovan pozýva deti zo základných škôl z celého Slovenska.

BRATISLAVA. Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava vyčlení najmenej 1500 bezplatných vstupeniek pre deti na zápas skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy UEFA s FC Kodaň.

Duel sa uskutoční aj s prítomnosťou ostatných fanúšikov vo štvrtok 16. septembra o 18.45 na Tehelnom poli.

Slovan chce rozšíriť povedomie detí o športe

Slovan pozýva deti zo základných škôl z celého Slovenska a z futbalových klubov spadajúcich do oblasti Bratislavského samosprávneho kraja.

Pre deti a pedagogický dozor vyčlení klub samostatné sektory a bezplatné vstupenky.

"K dnešku sme pre deti zo základných škôl a futbalových klubov vyčlenili 1500 bezplatných vstupeniek na prvý domáci zápas Konferenčnej ligy s FC Kodaň.

Všetci máme v živej pamäti, akú krásnu atmosféru vytvorili deti pred dvomi rokmi na dueloch s Besiktasom a Wolverhamptonom. Rovnako sme sa tešili z pozitívnych ohlasov škôl a futbalových klubov.

Naším zámerom nie je len pozvať deti na futbal, ale aj rozšíriť ich povedomie o športe a zdravom životnom štýle.

Veríme, že si deti odnesú zo zápasu s Kodaňou pekný športový zážitok, a zároveň spolu s ďalšími fanúšikmi na štadióne prispejú k vytvoreniu kulisy, ktorá bude pre naše mužstvo dvanástym hráčom," uviedol v tlačovej správe marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

Počet vstupeniek môžu navýšiť

V prípade, ak bude záujem prevyšovať 1500 vydaných vstupeniek, je klub schopný operatívne navýšiť kapacitu miest pre deti.

Deti zo základných škôl z celého Slovenska a futbalových klubov z oblasti Bratislavského samosprávneho kraja sa môžu registrovať na www.skslovan.com.

Registrácia už obsahuje zoznam všetkých základných škôl na Slovensku a takisto všetkých futbalových klubov spadajúcich pod Bratislavský futbalový zväz.

Po registrácii obdrží škola alebo futbalový klub e-mail s jednoduchým formulárom, ktorý stačí vyplniť a odoslať.

Následne ŠK Slovan Bratislava požiadavku zaeviduje a pošle požadovaný počet vstupeniek elektronicky e-mailom.

Zápas s FC Kodaň sa koná v tzv. režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonavší). Deti do 12 rokov sa nemusia preukazovať testom ani očkovaním.

Deti staršie než 12 rokov sa v zmysle režimu OTP preukážu buď negatívnym testom na Covid-19, potvrdením o prekonaní ochorenia, alebo potvrdením o očkovaní.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Slovan pozýva deti na zápas s FC Kodaň, vyčlení im bezplatné vstupenky