Futbal: Šebovi gól proti Bordeaux padol vhod

Filip Šebo oslavuje gól do siete Bordeaux
Filip Šebo oslavuje gól do siete Bordeaux (Autor: www.filipsebo.com)
SITA|24. mar 2008 o 18:24

BRATISLAVA 24. marca (SITA) - Slovenský futbalista Filip Šebo, ktorý je momentálne na hosťovaní vo francúzskom Valenciennes, strelil v sobotňajšom stretnutí 30. kola najvyššej súťaže v krajine galského ...

BRATISLAVA 24. marca (SITA) - Slovenský futbalista Filip Šebo, ktorý je momentálne na hosťovaní vo francúzskom Valenciennes, strelil v sobotňajšom stretnutí 30. kola najvyššej súťaže v krajine galského kohúta gól a pomohol svojmu tímu k víťazstvu nad druhým tímom tabuľky - Girondins Bordeaux 3:1. Valenciennes si tak stále udržuje šancu na miestenku do Pohára UEFA.

"Bol som už trochu netrpezlivý," priznal po zápase s Bordeaux pre svoju internetovú stránku filipsebo.com strelec rozhodujúceho gólu. Šebovi presný zásah podľa jeho slov dobre padol. V posledných zápasoch, aj keď nenastúpil v základnej zostave, mal najväčšie šance svojho tímu v strhujúcich záveroch práve on. Za krátky čas pobytu na trávniku sa dostane Šebo do šancí častejšie ako jeho spoluhráči, zlepšiť však chce finálnu fázu. "Musím priznať, že koncovka mohla byť lepšia. Bol som už trochu netrpezlivý. Proti Monacu som stál v 94. minúte zoči-voči brankárovi. Proti Parížu som v prvom polčase nepremenil veľkú šancu hlavou. Predtým mi v zápase s Le Mans neuznali v posledných minútach pre údajný ofsajd regulárny gól. Hráč sa s tým všetkým musí popasovať a v krajine s jazykovou bariérou to nie je vždy najjednoduchšie," vysvetlil počas veľkonočných sviatkov pre filipsebo.com slovenský futbalista.

Šebo dal vo Valenciennes svoj štvrtý gól, tretí v lige. Prvýkrát ho na tribúne videla aj jeho priateľka Magdaléna Šebestová, ktorá pri predchádzajúcich zásahoch chýbala. Valenciennes stále môže myslieť na Pohár UEFA, čo by pre klub bol veľký úspech. "Najbližšiu nedeľu hráme doma s Lyonom. Ja mám za sebou dve 90-minútovky proti Paríž St. Germain a Bordeaux. Víkendový gól proti druhému mužstvu ligy mi padol vhod a teraz je len na mne, ako vystupňujem aktuálnu formu a zabojujem o miesto v zostave. Aj pre trénera je to náročná situácia, pretože nevie, či so mnou bude v budúcej sezóne môcť počítať, keďže som kmeňovým hráčom škótskeho Rangers," dodal pre filipsebo.com už 24-ročný Bratislavčan, ktorý v posledných dvoch dueloch nastúpil po boku najlepšieho strelca v histórii klubu Steva Savidana. "Steve je veľmi hrdý Francúz, ktorý si v klube už niečo odkrútil. Je to svojský človek a na ihrisku pôsobí v každej situácii extrémne suverénne. Viac netreba dodať," uzavrel Šebo.


Nachádzate sa tu:
Domov