Rokovania sa začali, píše známy novinár. Boženík sa môže pridať k dvom Slovákom

Slovenský futbalista Róbert Boženík (druhý vpravo) v drese tímu Boavista Porto.
Slovenský futbalista Róbert Boženík (druhý vpravo) v drese tímu Boavista Porto. (Autor: TASR/LUSA)
SITA|28. jan 2024 o 11:20

Mohol by byť náhradou za Milana Djuriča.

BRATISLAVA. Útočník Róbert Boženík by sa mohol stať tretím slovenským futbalistom v tíme účastníka talianskej Serie A Hellas Verona.

Ako na platforme X uviedol známy taliansky novinár špecializujúci sa na transfery Fabrizio Romano, odchod 24-ročného zakončovateľa z portugalskej Boavisty Porto na Apeninský polostrov začína naberať reálne kontúry.

„Hellas Verona začína rokovať s Róbertom Boženíkom z Boavisty Porto. Rokovania sú konkrétne. Mohol by byť náhradou za Milana Djuriča, ktorý sa chystá prestúpiť do Monzy,“ napísal Romano.

V súvislosti s možným odchodom Boženíka z mužstva súčasného zamestnávateľa sa špekuluje už niekoľko týždňov, keďže podľa správ portugalských médií sa Boavista ocitla vo finančných ťažkostiach.

Boženík v tejto sezóne nastúpil za tím z Porta v 21 súťažných stretnutiach, v ktorých zaznamenal deväť presných zásahov.

Podľa portálu transfermarkt.com má hodnotu zhruba päť miliónov eur.

V prípade prestupu do Verony by sa v novom pôsobisku stretol s reprezentačnými spoluhráčmi Ondrejom Dudom a Tomášom Suslovom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Liga Portugal»Rokovania sa začali, píše známy novinár. Boženík sa môže pridať k dvom Slovákom