Nebyla sa do Dunajskej Stredy nevracal, v Žiline čakal na reprezentačný zraz

Tréner Jaroslav Kentoš.
Tréner Jaroslav Kentoš. (Autor: facebook/Slovenský futbalový zväz)
TASR|20. mar 2022 o 20:15

Na zraze slovenskej dvadsaťjednotky bolo 14 hráčov.

ŽILINA. Hráči slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov v nedeľu odštartovali na zraze v Žiline prípravu na dva marcové zápasy kvalifikácie ME 2023.

Z pôvodného 23-členného menoslovu privítal tréner Jaroslav Kentoš 14 hráčov. Chýbajúci mali klubové povinnosti a dorazia v pondelok.

"Som rád, že sme sa mohli opäť stretnúť. Čakajú nás dva zápasy proti Severnému Írsko a Španielsku. Urobme všetko pre to, aby sme boli čo najlepšie pripravení na obe stretnutia,“ uviedol Kentoš pre oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

V C-skupine privítajú jeho zverenci v Žiline Severné Írsko (25. marca) a Španielsko (29. marca).

Medzi prvými, ktorí sa kormidelníkovi hlásili, bol Sebastián Nebyla. Stredopoliar DAC Dunajská Streda v Žiline ostal už po sobotnom ligovom zápase s MŠK (2:2), proti ktorému odohral 25 minút.

"Severní Íri budú produkovať klasický ostrovný futbal, ktorý je fyzický náročný. Je to dobrý súper, ale chceme využiť domáce prostredie a uhrať čo najlepší výsledok," opísal najbližšieho súpera Nebyla.

Na zraze nechýbal ani Richard Ludha, brankár najlepšieho tímu druhej ligy FK Železiarne Podbrezová:

"V Španielsku sme ukázali, že aj proti top favoritovi skupiny vieme hrať odvážny a vyrovnaný futbal. Keď zopakujeme výkon, ktorý sme podali v Seville, tak môžeme pomýšľať na dobrý výsledok," pripomenul Ludha októbrový duel, v ktorom jeho mužstvo prehralo tesne 2:3.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Nebyla sa do Dunajskej Stredy nevracal, v Žiline čakal na reprezentačný zraz