Párky zadarmo? Nižšie vstupné? Čo treba urobiť, aby ľudia prišli na ligu? (podcast Spoza piva)

Fanúšikovia na zápase Niké ligy
Fanúšikovia na zápase Niké ligy (Autor: TASR)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|27. aug 2024 o 09:10

Podcast Spoza piva predstavuje už svoju 90. epizódu, v ktorej sa opäť predstavil špeciálny hosť. Tentokrát sme však zašli do nových vôd.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. Problémov našej ligy je niekoľko, rovnako to platí aj pri reprezentácii. O tom, ako by sme mohli na Slovensku zlepšiť futbalovú kultúru a čo by tomu mohlo napomôcť, sme sa rozprávali s Jurajom Tóthom, expertom na marketing a reklamu. 

Juraj je dlhoročným priaznivcom futbalu a v lete bol dokonca aj na EURE v Nemecku, o čom sme sa rovnako porozprávali v našej najnovšej epizóde.

V novej epizóde sa tiež dozviete viac o tom, ktorý klub na Slovensku má podľa neho skvelú prácu na sociálnej sieti a čo by pomohlo návštevnosti nielen v lige, ale aj v reprezentácii. 

V novej epizóde sa dozviete

  • Ktorý klub robí podľa Juraja dobrú robotu na sociálnych sieťach?
  • Čo hejtujeme spoločne na slovenských kluboch?
  • Čo by pomohlo našej repre?

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Párky zadarmo? Nižšie vstupné? Čo treba urobiť, aby ľudia prišli na ligu? (podcast Spoza piva)