Neymar môže chýbať mesiac. Tím na teba čaká, odkázal mu Mbappé

Zranenie brazílskeho futbalistu Neymara v zápase proti Lille.
Zranenie brazílskeho futbalistu Neymara v zápase proti Lille. (Autor: TASR/AP)
TASR|20. feb 2023 o 17:15

Brazílčan sa zranil v ligovom dueli proti Lille.

PARÍŽ. Brazílsky futbalista Neymar by mohol pauzovať pre zranenie členka tri až štyri týždne. Informoval o tom francúzsky denník Le Parisien.

Brazílčan bude s veľkou pravdepodobnosťou absentovať v zostave Paríža Saint-Germain aj v osemfinálovej odvete Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov, ktorá je v Bavorsku na programe 8. marca.

Podľa parížskeho klubu odhalilo vyšetrenie podvrtnutie pravého členka. Ďalšie vyšetrenia budú zisťovať, či boli poškodené väzy, čo určí dĺžku rekonvalescencie.

Neymara opakovane trápia problémy s členkom. Zranil sa aj na minuloročných MS v Katare v úvodnom stretnutí so Srbskom (2:0). Následne sa vrátil do zostavy "kanárikov" až v osemfinálovom stretnutí s Kórejskou republikou (4:1).

Tridsaťjedenročný Brazílčan utrpel zranenie pri nedeľňajšom víťazstve Parížanov nad LOSC Lille (4:3). V prvom polčase sa podieľal na oboch góloch, keď jeden sám strelil a na druhý asistoval Kylianovi Mbappému.

Aktuálne najlepší ligový kanonier poslal Neymarovi odkaz prostredníctvom sociálnej siete: "Zostaň silný. Tím na teba čaká."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Ligue 1»Neymar môže chýbať mesiac. Tím na teba čaká, odkázal mu Mbappé