Obaja sú odchovanci klubu. Spartak Trnava si poistil služby dvoch opôr

Tréner FC Spartak Trnava Michal Gašparík a kapitán Martin Mikovič počas odvetného zápasu semifinále Slovnaft Cup-u.
Tréner FC Spartak Trnava Michal Gašparík a kapitán Martin Mikovič počas odvetného zápasu semifinále Slovnaft Cup-u. (Autor: TASR)
TASR|29. máj 2024 o 15:30

Obaja budú v klube pôsobiť minimálne do leta 2025.

TRNAVA. Ešte pred štartom prípravy na novú sezónu si nikéligový futbalový klub FC Spartak Trnava minimálne na ďalší rok poistil služby dvoch odchovancov Martina Mikoviča a Romana Procházku.

Spartak o tom informoval na svojom webe.

Procházka začal sezónu v základnej zostave trénera Michala Gašparíka, odohral všetky predkolá Európskej konferenčnej ligy. Do ligových zápasov však často naskakoval iba z lavičky náhradníkov.

Ku koncu sezóny sa opäť vrátil do základnej zostavy a v kľúčových zápasoch sezóny patril vždy medzi najlepších na ihrisku, čo potvrdil aj víťazným gólom v prvom semifinálovom súboji Slovnaft Cupu proti Podbrezovej.

Aj napriek zraneniu sa stihol dať dokopy na záverečné ligové kolá a rovnako na finálový zápas Slovenského pohára, Spartaku pomohol k 3. miestu v tabuľke a zisku miestenky do Európskej konferenčnej ligy.

Mikovič patril medzi stálice v základnej zostave. Vo svojich 33 rokoch nastúpil dovedna na 41 zápasov vo všetkých súťažiach a mohlo ich byť aj viac, pribrzdilo ho však svalové zranenie.

Spolu s Procházkom budú v klube pôsobiť minimálne do leta 2025.

"Kým u Procházku bola aktivovaná opcia o predĺžení ešte zostávajúcej zmluvy, Mikovič podpísal nový kontrakt na jeden rok, opäť s možnosťou opcie na predĺženie o ďalších 12 mesiacov," informoval web Spartaka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Obaja sú odchovanci klubu. Spartak Trnava si poistil služby dvoch opôr