VIDEO: Česi opäť remizovali, lídri mužstiev sa takmer pustili do seba

Český reprezentant Tomáš Souček v súboji s kapitánom Maďarska Dominikom Szoboszlaiom.
Český reprezentant Tomáš Souček v súboji s kapitánom Maďarska Dominikom Szoboszlaiom. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|10. sep 2023 o 20:55

Oba tímy vedú svoje kvalifikačné skupiny.

Prípravný zápas

Maďarsko - Česko 1:1 (0:0)

Góly: 52. Sallai - 63. Jurečka

BUDAPEŠŤ. V nedeľňajšom prípravnom stretnutí v Puskás Arene v Budapešti remizovali domáci futbalisti Maďarska s Českom 1:1.

Naši západní susedia uhrali tento výsledok druhýkrát v priebehu štyroch dní, keďže vo štvrtok remizovali aj v kvalifikačnom dueli s Albánskom.

Maďarov síce poslal v úvode druhého polčasu do vedenia Roland Sallai, ale v 63. minúte stanovil konečnú podobu výsledku Václav Jurečka.

Česi využili chybu maďarského obrancu Adama Langa. Toho dôrazne napádal Mojmír Chytil, vybojoval loptu a následne ju posunul Jurečkovi.

"Sme zohraní zo Slavie, takže sme o sebe vedeli. Som rád, že mi to tam spadlo," povedal strelec gólu v rozhovore pre Českú televíziu.

Zvyšok zápasu bol pomerne nervózny, neraz sa iskrilo.

"Súboje boli tvrdšie, na kraji trávnika sa do seba pustili Souček so Szoboszlaiom, ktorých od seba museli odstrkovať spoluhráči," uvádza idnes.cz.

Čechov v októbri čaká pokračovanie kvalifikácie v Albánsku a s Faerskými ostrovmi a v novembri budú čeliť Poľsku a Moldavsku.

Aj Maďari vedú svoju kvalifikačnú skupinu, no čakajú ich ešte odvetné súboje so Srbskom, Litvou, Bulharskom a tiež Čiernou Horou.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»VIDEO: Česi opäť remizovali, lídri mužstiev sa takmer pustili do seba