Nájde na neho peniaze? Barcelona chce útočníka Manchestru City

Raheem Sterling.
Raheem Sterling. (Autor: TASR/AP)
SITA|5. okt 2021 o 16:30

Klub je vo výsledkovej aj finančnej kríze.

BRATISLAVA. FC Barcelona potrebuje kvalitného útočníka ako soľ a už v zime by sa mohol na Camp Nou objaviť Dani Olmo alebo Raheem Sterling. Informuje o tom web španielskeho denníka El Mundo Deportivo.

Ofenzíva Kataláncov sa výrazne oslabila odchodmi Lionela Messiho a Antoina Griezmanna, nový muž v tíme Luuk de Jong zatiaľ nie je adekvátna náhrada.

K tomu si treba prirátať zranenia Ousmana Dembélého, Sergia Agüera a len pozvoľný návrat do diania mladíka Ansua Fatiho.

Aj preto vedenie FC Barcelona premýšľa o angažovaní ďalších útočníkov, čo však bude najskôr možné až v zimnom prestupovom termíne.

"Dani Olmo bol v hľadáčiku už v lete. Klub sa už aj dohodol s hráčom, ale všetko zlyhalo na finančných požiadavkách jeho tímu RB Lipsko. Tie boli pre Barcu v jej finančnej mizérii neakceptovateľné," napísal web mundodeportivo.com.

Neskôr sa objavila aj informácia o záujme o Raheema Sterlinga z Manchestru City. "Aj na neho Barca zamerala pozornosť už v lete, ale vtedy na neho neboli peniaze. V zime by sa mohla situácia zmeniť," uviedol novinár Oriol Doménech.

Tréner FC Barcelona Ronald Koeman má pod sebou rozkývanú stoličku po dvoch prehrách 0:3 v Lige majstrov a aktuálne nelichotivom deviatom mieste v tabuľke domácej najvyššej súťaže.

Barcelona minulý víkend utrpela prehru na trávniku majstrovského Atlética Madrid 0:2 a v La Lige má bilanciu tri víťazstvá, tri remízy a jedna prehra.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Nájde na neho peniaze? Barcelona chce útočníka Manchestru City