FUTBAL: Hronec a Gombala do akadémie Birminghamu City

SITA|4. júl 2008 o 12:31

BRATISLAVA 4. júla (SITA) - Dvojica mladých slovenských futbalistov Jakub Hronec a Július Gombala odcestuje v nedeľu 6. 7. na Britské ostrovy, kde by mala pokračovať v hráčskej kariére. "Ide o futbalovú ...

BRATISLAVA 4. júla (SITA) - Dvojica mladých slovenských futbalistov Jakub Hronec a Július Gombala odcestuje v nedeľu 6. 7. na Britské ostrovy, kde by mala pokračovať v hráčskej kariére. "Ide o futbalovú akadémiu anglického klubu Birmingham City. Chlapci tam môžu futbalovo napredovať a neskôr sa presadiť aj v seniorskej kategórii," uviedol pre agentúru SITA licenčný agent SFZ Emil Kovarovič, ktorý týchto talentovaných hráčov zastupuje.

Ofenzívny stredopoliar a kmeňový hráč Interu Bratislava Hronec je reprezentantom do 16 rokov a vo februári už absolvoval druhú skúšku v akadémii Derby County, útočník Július Gombala zasa figuruje v kádri slovenského výberu do 15 rokov. "Hronec mi prezradil, že jeho snom je zahrať si v Anglicku, čo by určite nenamietal ani Gombala. Julo to bude mať o niečo ľahšie v tom, že na Britské ostrovy sa podľa mojich informácií aj sťahuje," doplnil E. Kovarovič.


Nachádzate sa tu:
Domov