Hviezdny pár sa rozišiel. Média píšu o nevere obrancu Barcelony

Shakira a Gerard Piqué.
Shakira a Gerard Piqué. (Autor: SITA/AP)
TASR, SITA|4. jún 2022 o 13:57

Spolu majú dve deti.

BARCELONA. Futbalista Gerard Piqué a kolumbijská speváčka Shakira oznámili rozchod. Niektoré španielske médiá napísali, že dôvodom odlúčenia partnerov má byť nevera obrancu Barcelony.

Piqué mal mať pomer s matkou 17-ročného spoluhráča Gaviho. Futbalista v ich spoločnom dome údajne najprv spával v obývačke na gauči, neskôr sa mal odsťahovať a dom nechať už bývalej partnerke a ich deťom.

"S poľutovaním musíme potvrdiť, že sa naše cesty rozchádzajú. V záujme blaha našich detí, ktoré je našou najvyššou prioritou.

Žiadame o rešpektovanie nášho súkromia. Ďakujeme za pochopenie," uviedla speváčka vo vyhlásení, ktoré zverejnil portál efe.com.

Piqué a Shakira boli vo vzťahu od roku 2011, pričom neboli manželmi. Pár má spolu dve deti, chlapcov Milana (9 rokov, pozn.) a Sashu (6).

Podľa španielskeho denníka Marca nežiadajú Piqué ani Shakira od toho druhého žiadne financie a chcú len zaistiť to najlepšie pre svojich potomkov.

Speváčka údajne zvažuje, že sa odsťahuje zo Španielska, keďže v Barcelone vraj nemá priateľov, ktorí by neboli priateľmi jeho doterajšieho partnera.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Hviezdny pár sa rozišiel. Média píšu o nevere obrancu Barcelony