Bayern svoj jubilejný 2000. zápas v Bundeslige víťazstvom neoslávil, kríza pokračuje

Fotka zo zápasu Freiburg - Bayern Mníchov.
Fotka zo zápasu Freiburg - Bayern Mníchov. (Autor: TASR/AP)
SITA|2. mar 2024 o 15:05

Je nanajvýš nepríjemné pre mňa aj celé mužstvo, ako sa veci aktuálne vyvíjajú, vraví krídelník FC Bayern Mníchov Jamal Musiala.

BERLÍN. Nádeje futbalistov Bayernu Mníchov na predĺženie impozantnej série 11 majstrovských titulov v Nemecku sa čoraz menej reálne.

V piatkovej predohrávke 24. kola I. bundesligy FC Bayern iba remizovali na trávniku Freiburgu 2:2.

frustráciu hostí z nerozhodného výsledku znásobil aj fakt, že išlo o jubilejný dvojtisíci zápas Bavorov v najvyššej nemeckej súťaži.

Hostia viedli po zásahu mladíka Jamala Musialu zo 75. min 2:1 a tento stav vydržal až do 87. min.

Vtedy domáci útočník Lucas Höler pohotovým volejom ľavačkou vyrovnal na konečných 2:2 a odstup Bayernu od lídra Bayeru Leverkusen je namiesto 5 bodov až 7-bodový.

VIDEO: Zostrih zápasu Freiburg - Bayern Mníchov

A to má Leverkusen k dobru nedeľňajší zápas 24. kola v Kolíne nad Rýnom. Ak hostia zvíťazia, zvýšia svoj náskok na 10 bodov a do konca súťažného ročníka zostane 10 kôl.

"Je nanajvýš nepríjemné pre mňa aj celé mužstvo, ako sa veci aktuálne vyvíjajú. Všetci v Bayerne túžime víťaziť a získavať tituly, ale teraz nám to nejde.

Musíme však zostať pozitívni a pritlačiť ako sa len dá, aby sme opäť víťazili a stali sa šampiónmi," uviedol 21-ročný reprezentant Nemecka Jamal Musiala.

Už v utorok sa ukáže, či Bayern dokáže zvíťaziť aspoň na európskej scéne. V odvete osemfinále Ligy majstrov Bavori hostia hráčov Lazia Rím, s ktorými prvý zápas v Ríme prehrali 0:1.

Tabuľka Bundesligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Bundesliga»Bayern svoj jubilejný 2000. zápas v Bundeslige víťazstvom neoslávil, kríza pokračuje