Odíde z Manchestru United? Ronaldo: Média o mne šíria klamstvá

Cristiano Ronaldo v drese Manchestru United.
Cristiano Ronaldo v drese Manchestru United. (Autor: TASR/AP)
TASR|17. aug 2022 o 14:17

Klub má krízu a potrebuje lídra. Ronaldo je jediný, kto to aktuálne dokáže, povedal Neville.

LONDÝN. Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo popiera mediálne správy o jeho budúcnosti v Manchestri United. Tvrdí, že médiá o ňom šíria klamstvá.

Ronaldo počas leta nevycestoval s tímom na predsezónnu prípravu do Thajska a Austrálie, čo v médiách vyvolalo špekulácie o jeho budúcnosti na Old Trafford.

United obsadili v uplynulej sezóne neuspokojivú šiestu priečku a zahrajú si tak len v Európskej lige, čo médiá prezentujú ako hlavný dôvod jeho "zajačích úmyslov".

Klub však informoval, že Ronaldo nie je na predaj a je súčasťou plánov trénera Erika ten Haga, pripomína agentúra AFP.

Po neúspešnom štarte sezóny, keď United prehrali na domácej pôde s Brightonom 1:2 a na trávniku Brentfordu vysoko 0:4, sa mediálne dohady o jeho odchode stále stupňujú.

Portugalský útočník sa však na Instagrame trochu tajomne ohradil: "Média o mne šíria klamstvá. Prečítal som si v uplynulých mesiacoch azda stovku správ a iba päť z nich bolo pravdivých. Čoskoro sa všetci dozvedia pravdu."

Manchester už v pondelok privíta Liverpool, ktorý má na konte nečakane len dva body za remízy.

"Klub má krízu a potrebuje lídra, aby ho viedol. Ronaldo je jediný, kto to aktuálne dokáže. Najlepší hráč všetkých čias by nemal čakať týždne na vyjadrenie, ale postaviť sa a povedať pravdu hneď," reagoval na vyjadrenie Ronalda expert Sky Sports a bývalý úspešný hráč United Gary Neville.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Odíde z Manchestru United? Ronaldo: Média o mne šíria klamstvá