FUTBAL: Bílek aj napriek víťazstvu Sparty kritizoval Kozáčika

SITA|28. sep 2007 o 11:03

PRAHA 28. septembra (SITA) - Futbalisti Sparty Praha si vo štvrtok pripísali povinné víťazstvo 3:1 v 3. kole Pohára Českomoravského futbalového zväzu (ČMFS) v mestskom derby na pôde Dukly Praha a zároveň ...

PRAHA 28. septembra (SITA) - Futbalisti Sparty Praha si vo štvrtok pripísali povinné víťazstvo 3:1 v 3. kole Pohára Českomoravského futbalového zväzu (ČMFS) v mestskom derby na pôde Dukly Praha a zároveň si tak zabezpečili postup do ďalšej fáze tejto súťaže. V bránke úradujúceho českého majstra odchytal celý duel slovenský gólman Matúš Kozáčik, ktorý si aj napriek výhre a len jednému inkasovanému gólu vyslúžil po zápase kritiku zo strany trénera "rudých" Michala Bílka. Tomu sa nezdalo, ako Slovák reagoval pri presnom zásahu domáceho Hubku v 23. min. "Bola to chyba nášho brankára, Kozáčik nezasiahol ideálne. Nebola to strela, ktorá by sa nedala chytiť," cituje český internetový portál idnes.cz Michala Bílka.

Okrem bývalého gólmana Slavie si plných 90 minút pripísal do štatistík zo slovenských futbalistov pôsobiacich na Letnej aj stopér Miloš Brezinský, stredopoliar Igor Žofčák prišiel na trávnik v 74. min. Karol Kisel presedel celý duel len na lavičke náhradníkov a dvojica Radoslav Zabavník - Tomáš Kóňa sa nevošla na zápasovú súpisku.


Nachádzate sa tu:
Domov