VIDEO: Horor pre Slovan. V Limassole inkasoval dvakrát za 167 sekúnd

Tréner ŠK Slovan Vladimír Weiss st. v prvom zápase play-off Európskej ligy, ŠK Slovan Bratislava - Aris Limassol.
Tréner ŠK Slovan Vladimír Weiss st. v prvom zápase play-off Európskej ligy, ŠK Slovan Bratislava - Aris Limassol. (Autor: TASR - Pavel Neubauer)
Sportnet|31. aug 2023 o 19:35 (aktualizované 31. aug 2023 o 20:58)

Slovenský majster musí na Európsku ligu zabudnúť.

LIMASSOL. Na Cyprus leteli s výhodou vedúceho tímu. Slovan vyhrával nad cyperským Arisom Limassol po domácom stretnutí 2:1.

V odvete však svoju úlohu od úvodu nezvládal. Po mimoriadne slabom výkone už v 24. minúte prehrával o dva góly. Aris dokonale otočil skóre.

Už v 21. minúte rozvlnil sieť Yannick Gomis, ktorého nechal na zadnej žrdi voľného Lucas Lovat a skúsený Senegalčan prestrelil brankára Milana Borjana.

Už o 167 sekúnd neskôr Július Szöke predskočil stopéra Kenana Bajriča a zvýšil na 2:0. Odchovanec Podbrezovej a bývalý hráč Zlatých Moraviec či Ružomberka, zarmútil slovenského majstra.

Slovan v 24. minúte nielen prišiel o výhodu z prvého stretnutia, ale definitívne stratil postup zo svojich rúk.

VIDEO: Dva góly Aris Limassol

V 37. minúte sa Slovan dostal späť do hry, keď krásna prihrávka Juraja Kucku našla útočníka Davida Strelca. Ten si perfektne zbehol za obranu a zoči-voči brankárovi sa nemýlil.

V tom momente bol stav vyrovnaný.

VIDEO: Gól Davida Strelca

Belasí sa však radovali iba desať minút. V siedmej minúte nadstaveného času strelil Gomis svoj druhý gól z rohového kopu, keď ho neubránil Bajrič.

Aris tak poslal opäť do dvojgólového vedenia, domáci po polčase vedú 3:1.

VIDEO: Druhý gól Gomisa

Druhý polčas skončil identickým skóre. Najprv uzavrel hetrik Gomis, piaty gól Arisu pridal Mayambela a o chvíľu po ňom zvýšil Brown na 6:1. Konečné skóre uzavrel individuálnou akciou Barseghyan.

Zápas Arisu Limassol so Slovanom Bratislava sa skončil 6:2, domáci si zahrajú skupinu Európskej ligy, belasí putujú do Európskej konferenčnej ligy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»VIDEO: Horor pre Slovan. V Limassole inkasoval dvakrát za 167 sekúnd