Manchester po slabučkom výkone prehral, nevýrazný bol aj Ronaldo

Cristiano Ronaldo sa snaží hlavičkovať v zápase s Wolverhamptonom.
Cristiano Ronaldo sa snaží hlavičkovať v zápase s Wolverhamptonom. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|3. jan 2022 o 20:30

O výhre hostí rozhodol Joao Moutinho.

Premier League - 21. kolo

Manchester United - Wolverhampton 0:1 (0:0)

Gól: 82. Moutinho

LONDÝN. Futbalisti Manchestru United utrpeli prvú prehru pod vedením nemeckého trénera Ralfa Rangnicka. V domácom prostredí predviedli veľmi slabý výkon proti Wolverhamptonu, ktorému podľahli 0:1.

Už v prvom polčase mali hostia výraznú streleckú prevahu. Vypracovali si aj niekoľko dobrých gólových príležitostí, ale David de Gea odolával.

"Červení diabli" sa do 90. minúty zápasu zmohli iba na jednu strelu na bránu, aj tá bola veľmi nedôrazná po zakončení Cristiana Ronalda. Aj Portugalčan bol v zápase nevýrazný a nedostával sa do šancí.

Tú jedinú mali domáci v 67. minúte, keď striedajúci a v šestnástke osamotený Bruno Fernandes nastrelil brvno. Konštrukciu brány neskôr nastrelili aj hostia a napokon o ich výhre 1:0 rozhodol v 82. minúte Joao Moutinho.

Portugalčan sa dostal k odrazenej lopte a z hranice pokutového územia ju poslal k pravej žrdi bezmocného brankára Manchestru United.

Domáci mali v závere ešte možnosť vyrovnať skóre. V 95. minúte pálil z priameho kopu Fernandes, ale jeho pokus brankár José Sá zneškodnil.

Tabuľka

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Manchester po slabučkom výkone prehral, nevýrazný bol aj Ronaldo