Tottenham Hotspur hľadá trénera, tím by mohol prevziať austrálsky kouč

Angelos Postecoglou.
Angelos Postecoglou. (Autor: TASR/PA via AP)
SITA|5. jún 2023 o 17:08

Skúsený 57-ročný tréner v ostatných dvoch rokoch pôsobil v škótskom klube Celtic Glasgow.

BRATISLAVA. Austrálčan Ange Postecoglou by sa mohol stať novým trénerom futbalistov anglického klubu Tottenham Hotspur.

Ako referuje spravodajský web BBC, vedenie „kohútov“ z White Hart Lane pravdepodobne v najbližších dňoch začne rokovať s 57-ročným koučom pochádzajúcim z Grécka, ktorý v ostatných dvoch rokoch viedol škótsky Celtic Glasgow a na jeho lavičke vybojoval dovedna päť trofejí.

Londýnsky klub odmietol komentovať tieto správy, no dobre informované zdroje pre BBC uviedli, že Postecoglou pravdepodobne zamieri k mužstvu „Spurs“.

Očakáva sa, že predstavitelia klubu lodivodovi na stretnutí predostrú plány do budúcnosti i dôvody, prečo ho chcú angažovať.

Tím Tottenhamu v závere aktuálnej sezóny 2022/2023 dočasne viedli Cristian Stellini a Ryan Mason po tom, ako z klubu v marci po 16-mesačnej anabáze odišiel taliansky tréner Antonio Conte.

Jeho pôsobenie v klube sa skončilo po tom, ako verejne kritizoval vlastných hráčov a klubovú kultúru po remíze 3:3 v zápase proti FC Southampton.

Nahradil ho Stellini, no vo funkcii skončil po prehre 1:6 na trávniku Newcastlu United a do konca sezóny potom mužstvo viedol Mason.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Tottenham Hotspur hľadá trénera, tím by mohol prevziať austrálsky kouč