Futbal: Advocaata Škrtelov prestup neteší

Martin Škrtel
Martin Škrtel (Autor: ČTK)
SITA|9. jan 2008 o 16:58

PETROHRAD 9. januára (SITA) - Kouča úradujúceho ruského futbalového majstra Zenit Petrohrad Dicka Advocaata veľmi mrzí odchod jeho doterajšieho zverenca, slovenského reprezentanta Martina Škrtela. Holandský ...

PETROHRAD 9. januára (SITA) - Kouča úradujúceho ruského futbalového majstra Zenit Petrohrad Dicka Advocaata veľmi mrzí odchod jeho doterajšieho zverenca, slovenského reprezentanta Martina Škrtela.

Holandský tréner však zároveň dodal, že nebolo v jeho silách a možnostiach zabrániť 23-ročnému stopérovi v odchode do jeho vysnívanej anglickej ligy. Rodák z Handlovej je totiž veľmi blízko k podpisu zmluvy so slávnym FC Liverpool, keďže na Anfield Road v priebehu pondelka a utorka už úspešne absolvoval lekárske aj fyzické testy. "Škrtelov odchod je pre náš klub obrovskou stratou, pretože Martin je mladý a veľmi talentovaný hráč s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu. Keďže s ponukou prišiel klub z najťažšej a najkvalitnejšej ligy sveta, nemalo žiaden zmysel brániť mu v odchode z Petrohradu," povedal Advocaat pre Sport Express.

Samotný hráč dúfa, že stihne podpísať zmluvu v dostatočnom časovom predstihu, aby mohol zažiť premiéru v drese "The Reds" už v sobotu proti FC Middlesbrough. "Nemôžem teraz nič definitívne potvrdiť, všetko by sa malo rozhodnúť dnes alebo vo štvrtok," povedal 22-násobný reprezentant SR.

Nachádzate sa tu:
Domov