Dostane Slovan pokutu? Fanúšikovia Bazileja prepašovali na štadión desiatky svetlíc

Fanúšikovia hostí vytiahli svetlice v úvode zápasu ŠK Slovan Bratislava - FC Bazilej v Konferenčnej lige.
Fanúšikovia hostí vytiahli svetlice v úvode zápasu ŠK Slovan Bratislava - FC Bazilej v Konferenčnej lige. (Autor: Sportnet)
Sportnet|13. okt 2022 o 18:58

Svetlice vytiahli hneď pri nástupe hráčov.

BRATISLAVA. Futbalisti Slovana Bratislava po týždni v Európskej konferenčnej lige (EKL) opäť čelia favoritovi FC Bazilej.

Vo Švajčiarsku sa slovenskému majstrovi podarilo zaskočiť domácich, ktorí sa museli zmieriť s prehrou 0:2.

O podobné prekvapenie sa snažia aj pred vlastnými divákmi, ktorí zaplnili Tehelné pole. Úvod duelu však poznačili komplikácie.

Fanúšikovia FC Bazilej prepašovali do svojho sektora aj desiatky svetlíc, ktoré vytiahli hneď pri nástupe hráčov. Úvod zápasu sa tak hral v miernej hmle.

Slovan Bratislava tak bude musieť s najväčšou pravdepodobnosťou ako organizátor duelu opäť čeliť pokute od UEFA.

Ďalšie svetlice vytiahli v 16. minúte a druhýkrát ich upozornil hlásateľ na Tehelnom poli. Opäť sa previnili aj po strelení otváracieho gólu.

Majiteľa Slovana Ivana Kmotríka staršieho pritom nahnevala posledná pokuta, ktorú klub musel uhradiť za svojich fanúšikov po zápase na ihrisku Ferencvárosu Budapešť:

"Nie sme ochotní platiť pokuty od rána do rána. Toto bola jedna z posledných kvapiek, ktorá ma opäť donútila uvažovať nad tým, že sa Slovana ako majitelia zbavíme,“ poznamenal Kmotrík starší.

Konferenčná liga - tabuľka skupiny H

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Dostane Slovan pokutu? Fanúšikovia Bazileja prepašovali na štadión desiatky svetlíc