Nikto v sezóne nepredviedol lepší výkon. Moha cez víkend hviezdil

Hráč Slovana Moha prekonáva súperovho brankára Adriána Chovana.
Hráč Slovana Moha prekonáva súperovho brankára Adriána Chovana. (Autor: TASR)
Sportnet|7. apr 2021 o 12:40

Pozrite si štatistiky Maročana zo Slovana.

BRATISLAVA. Marocký futbalista so španielskym pasom Mohammed Rharsalla Khadfi predviedol cez víkend proti Zlatým Moravciam najlepší individuálny výkon spomedzi všetkých hráčov v aktuálnej sezóne domácej súťaže.

Informoval o tom oficiálny profil Fortuna ligy na sociálnych sieťach na základe oficiálnych zápasových štatistík.

Dvadsaťsedemročný krídelník mal podľa oficiálnych štatistík súťaže, ktoré pre Úniu ligových klubov (ÚLK) vyhotovuje spoločnosť InStat, bezmála 90-percentnú úspešnosť driblingov, vyhral väčšinu súbojov a strelil dva góly z troch striel na bránku.

V ideálnej zostave 3. kola nadstavbovej časti mu robia spoločnosť ďalší traja spoluhráči Rafael Ratao, Jurij Medveděv a slovenský reprezentant Lukáš Pauschek.

Moha patril cez víkend k lídrom Slovana. Bratislavský klub musel na Tehelnom poli otáčať nepriaznivé prvopolčasové skóre (0:1) a strelil polovicu gólov belasých.

„Bol to jeden z najlepších druhých polčasov v sezóne. Je iné vychádzať po prestávke z kabíny s vedomím, že prehrávame. Veľmi nám pomohol rýchly vyrovnávajúci gól, ktorým sme sa dostali do zápasu. Ešte viac sme ich zatlačili, rýchlo sme dali na 2:1 a potom prišli ďalšie dobré akcie a góly. Celý tím odviedol na ihrisku výbornú prácu,“ povedal pre klubový web Moha.

Autor šiestich jarných gólov vo Fortuna lige vyzdvihol aj spoluhráčov. Na góly mu nahrávali Aleksandar Čavrič a striedajúci David Holman.

„Bez hráčov okolo seba góly nedáte, netreba zabúdať, že mi poslali perfektné lopty. Čaki mi milimetrovo prihral ľavačkou, pritom je pravý krídelník. Za nerozhodného stavu bolo kľúčové tú šancu premeniť, teším sa, že sa mi to podarilo. Čo sa týka druhého gólu, tak Dávid Holman vie dať výbornú finálnu prihrávku, čo ukázal aj v tomto prípade.“

Slovanisti sa najbližšie predstavia v utorok o 16.00 v Senci, kde na neutrálnej pôde odohrajú osemfinále Slovenského pohára proti druholigovému Liptovskému Mikulášu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Nikto v sezóne nepredviedol lepší výkon. Moha cez víkend hviezdil