Fluminense štvrtý raz pod vedením Gaucha

SITA|25. apr 2007 o 10:04

RIO DE JANEIRO 25. apríla (SITA, AP) - Nástupcom trénera Joela Santanu na lavičke brazílskeho futbalového klubu Fluminense sa podľa očakávaní stal bývalý hráč "Tricolor carioca" Renato Gaucho, ktorý sa ...

RIO DE JANEIRO 25. apríla (SITA, AP) - Nástupcom trénera Joela Santanu na lavičke brazílskeho futbalového klubu Fluminense sa podľa očakávaní stal bývalý hráč "Tricolor carioca" Renato Gaucho, ktorý sa v tomto roku musel porúčať z tímu konkurenčného Vasco de Gama. Obe strany sa dohodli na zmluve do konca roka 2008. Gaucho sa postaví za kormidlo Fluminense už štvrtý raz, počas uplynulých troch pôsobení sa mu zo 73 zápasov podarilo vyhrať 32. Dres klubu z Ria de Janeiro obliekal v rokoch 1995 - 1997. Oficiálne ho fanúšikom predstavia vo štvrtok.

Santana sa stal už siedmym trénerom odvolaným z lavičky Fluminense v priebehu ostatných 18 mesiacov. Osudnou sa mu stala domáca remíza 1:1 s Bahiou v šestnásťfinále Brazílskeho pohára. Odvetné stretnutie je na programe v stredu. V tejto sezóne brazílsky majster z roku 1984 vyhral iba sedem zo 16 stretnutí, pričom pod Santanovým vedením mal bilanciu 5 víťazstiev, 4 prehry a 1 remíza.


Nachádzate sa tu:
Domov