Floyd Mayweather Jr. menoval potenciálnych súperov v tomto roku

Daniel Stankovič|4. feb 2021 o 01:00

Jeden z najlepších boxerov histórie by mal zažiť aktívny rok.

Bývalý profesionálny boxer so skvelou bilanciou 50-0, najviac zarábajúci atlét naprieč všetkými športami, promotér. To je len malá časť toho, ako by sme mohli v jednoduchosti charakterizovať Floyda Mayweathera Jr. Aj keď v lete to budú už štyri roky od jeho posledného profesionálneho duelu v ringu proti McGregorovi, bojovník s prezývkou "Money" nezaháľa. 

V najnovšom príspevku na sociálnych sieťach, sa štyridsaťtriročný Američan vyjadril k jeho plánom na tento rok. Ten by mal byť podľa všetkého na exhibičné duely hojným rokom.

"Tento rok sa budem sústrediť na viacero exhibícií. Opať budem mať jednu v Tokiu. Samozrejme jedna bude medzi mnou a Loganom Paulom, a ak sa Jake Paul dokáže dostať cez Bena Askrena, ďalšiu si dám aj s ním. Tiež som počul, že "50 Cent" hovoril o tom, že by so mnou rád zápasil. Pre neho som vraj príliš "malý". Ak to chce dokázať svojimi činmi, na konci roku bude priestor. Proti nim mi na váhovej kategórii nezáleží. S bratmi Paulovcami to budú pekné peniaze, no proti "50 Centovi" to musí byť štýlom "Víťaz berie všetko".", napísal Mayweather Jr.

V dobe, kedy sa mnoho fanúšikov nad podobnými exhibíciami smeje, či neveriacky krúti hlavami, je viac než zrejmé, že hlavným dôvodom zo strany aktérov sú peniaze. Pre občasného diváka je možnosť pozrieť si stret ich obľúbeného youtubera s profesionálnym atlétom niečo, za čo si najmä v Amerike neváhajú zaplatiť.

Je dlhodobo známe, že podobné príležitosti si Floyd ujsť nenechá. Už rok po ukončení kariéry absolvoval exhibičný súboj v Japonsku proti mladej kickboxerskej hviezde, Tenshinovi Nasukawovi. V 180 sekundovej jednostrannej záležitosti s krátkym tréningovým kempom pred duelom, jasne zvíťazil Mayweather Jr. , aby po súboji zinkasoval deväť milionov dolárov.  

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Floyd Mayweather Jr. menoval potenciálnych súperov v tomto roku