Filip Kiss ide opäť na hosťovanie do Ross County

Filip Kiss počas prípravného zápasu Izrael - Slovensko.
Filip Kiss počas prípravného zápasu Izrael - Slovensko. (Autor: TASR)
SITA|6. aug 2014 o 13:29

Slovenský záložník pôsobil v tomto škótskom klube v jarnej časti minulej sezóny.

DINGWALL.Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Filip Kiss bude počas nadchádzajúcej sezóny ako kmeňový hráč Cardiffu City na hosťovaní v škótskom prvoligovom klube Ross County.

Informáciu priniesol server sport.stv.tv s dôvetkom, že okrem 23-ročného záložníka podpísali so siedmym mužstvom minulého ročníka kontrakty aj so slovinským ľavým obrancom Urošom Celcerom a francúzskym stredopoliarom Rosariom Latouchentom.

Rodák z Dunajskej Stredy Kiss už hosťoval v tomto mužstve v jarnej časti uplynulého ročníka a patril k oporám a stabilným členom základnej zostavy. V sedemnástich dueloch skóroval šesťkrát, pričom v úvodných dvoch súťažných dueloch dal po dva góly.

Bývalý hráč Interu Bratislava, Petržalky a Slovana Bratislava pôsobí vo waleskom klube Cardiff City od sezóny 2011/2012, za Bluebirds odohral vo všetkých súťažiach 36 stretnutí s bilanciou jeden gól.

Po lanskom postupe Cardiffu medzi elitu na Britských ostrovoch neabsolvoval defenzívny štít ani minútu v Premier League. Cardiff v uplynulej sezóne zostúpil z najvyššej anglickej súťaže do League Championship.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Filip Kiss ide opäť na hosťovanie do Ross County