Ferdinand nešetril slovami chvály na Rooneyho adresu

SITA|3. aug 2008 o 14:12

LONDÝN 3. augusta (SITA, AFP) - Futbalový obranca Manchestru United Rio Ferdinand verí, že jeho klubový a reprezentačný spoluhráč Wayne Rooney vystúpi z tieňa Cristiana Ronalda a bude najjagavejšou hviezdou ...

LONDÝN 3. augusta (SITA, AFP) - Futbalový obranca Manchestru United Rio Ferdinand verí, že jeho klubový a reprezentačný spoluhráč Wayne Rooney vystúpi z tieňa Cristiana Ronalda a bude najjagavejšou hviezdou anglického veľkoklubu v sezóne 2008/2009. Pri absencii zraneného Garyho Nevilla kapitán "červených diablov" z ostatnej sezóny tvrdí, že Rooneyho prínos pre klub zostal nedocenený. "Musíme počkať do konca prestupového obdobia, či do nášho tímu nepribudne nejaký nový útočník," nechal sa počuť 29-ročný zadák ManU a "Albionu".

"To, čo odviedol Wayne pre náš tím počas uplynulej sezóny, je absolútne ohromujúce. Častokrát nastupoval na svojej menej obľúbenej pozícii na ľavej strane útoku. Ak do nášho klubu pribudne útočník, ktorý sa zhostí tejto úlohy a Rooney dostane viac priestoru ako hrotový hráč, jeho výkony sa budú ešte zlepšovať," dodal Rio Ferdinand.

Nachádzate sa tu:
Domov