"Fanúšikovia mi flirt s Realom odpustili," tvrdí Ronaldo

SITA|15. okt 2008 o 21:32

Portugalský záložník si je istý svojou pozíciou v kádri tímu z Old Trafford.

MANCHESTER- Futbalista anglického veľkoklubu Manchester United Cristiano Ronaldo je presvedčený, že fanúšikovia mu letné koketovanie s prestupom do Realu Madrid odpustili.

Dvadsaťtriročný rýchlonohý krídelník v letných mesiacoch viackrát vyjadril svoju túžbu obliecť si dres španielskeho giganta, no vedenie United si svoj ofenzívny klenot, ktorý má platnú zmluvu až do roku 2012, napokon udržalo.

Ronaldo, ktorý v uplynulej sezóne vsietil 42 gólov a svojmu klubu tak výrazne dopomohol k triumfu v Premier League i Lige majstrov, sa po skončení tohtoročných majstrovstiev Európy podrobil operácii členka a začiatok sezóny nestihol. Loptový virtuóz si červený dres Manchestru obliekol v zápase novej edície Ligy majstrov proti Villarrealu ako striedajúci hráč a diváci ho privítali intenzívnym potleskom.

"Keď som naskočil do stretnutia s Villarrealom, nebol som nervózny, zaujímalo ma však, ako na mňa zareagujú fanúšikovia. Som veľmi vďačný za prijatie, aké som dostal. Ľudia zjavne nezabudli na všetky tie krásne okamihy, ktoré sme spolu zažili a to ma teší," nechal sa počuť portugalský reprezentant.

Nachádzate sa tu:
Domov