Fabregas verí, že Arsenal prelomí smolu

SITA|6. nov 2008 o 22:00

Strednopoliar anglického futbalového klubu Arsenal Londýn Francesco Fabregas je posledný hráč mužstva, ktorý je presvedčený, že víťazstvo v sobotňajšom zápase Premier League ...

LONDÝN. Strednopoliar anglického futbalového klubu Arsenal Londýn Francesco Fabregas je posledný hráč mužstva, ktorý je presvedčený, že víťazstvo v sobotňajšom zápase Premier League proti Manchestru United môže postaviť tím na nohy.

Minulý týždeň remizovali "The Gunners" s Tottenhamom, keď päť minút pred koncom stratili dvojgólové vedenie, v stredajšom súboji 4. kola skupinovej fázy Ligy majstrov s Fenerbahce Istanbul nestrelili hráči anglického veľkoklubu ani gól a pokračovali tak v šnúre neúspechov. Tréner Arséne Wenger už niekoľkokrát zopakoval, že po štyroch prehrách v rade by tri body posilnili psychickú pohodu mladého družstva.

"Musíme ísť ďalej", povedal pre BBC španielsky majster Európy 2008 Fabregas a dodal: "Zápas proti ´červeným diablom´ bude náročný a my to vítame. Dobrí hráči chcú hrať dobrý futbal. Nemôžeme sa vyhovárať a musíme veriť, že proti Manchestru United prelomíme smolu."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Fabregas verí, že Arsenal prelomí smolu