FA obvinila Fergusona a Queiroza z nešportového správania

SITA|2. apr 2008 o 17:47

LONDÝN 2. apríla (SITA, AP) - Anglická futbalová asociácia (FA) obvinila kormidelníka Manchestru United Alexa Fergusona a jeho asistenta Carlosa Queiroza z nešportového správania sa a z nevhodných výrokov ...

LONDÝN 2. apríla (SITA, AP) - Anglická futbalová asociácia (FA) obvinila kormidelníka Manchestru United Alexa Fergusona a jeho asistenta Carlosa Queiroza z nešportového správania sa a z nevhodných výrokov na adresu rozhodcov. Obaja tréneri boli nespokojní potom, ako "červení diabli" prehrali 0:1 vo štvrťfinále FA Cupu 8. marca proti Portsmouthu.

Manažér klubu z Old Traffordu, ktorý je v tejto funkcii už viac ako 21 rokov, bol nahnevaný na hlavného arbitra zápasu Martina Atkinsona za to, že nenariadil jedenástku po údajnom faule na Cristiana Ronalda v pokutovom území Portsmouthu. "Je to absolútne smiešne. Trénerov za pohárové prehry vyhadzujú a on bude aj po takomto výkone pískať ďalej," povedal Ferguson po zápase a dodal: "Rozhodcovia si neodviedli poriadne svoju prácu." Queiroz sa bude musieť pred FA zodpovedať za to, že označil výkon M. Atkinsona ako "hanebný".



mj;kj;aa

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»FA obvinila Fergusona a Queiroza z nešportového správania