Evander Kane má na krku obvinenie z domáceho násilia, o stávkovaní nie sú dôkazy

Oh My Hockey|24. sep 2021 o 07:51

Prípravný kemp San Jose Sharks začal bez prítomnosti Evandera Kanea. Ten má na krku početné obvinenia predovšetkým od vlastnej manželky.

Tá ho pred časom obvinila zo stávkovania na vlastné zápasy. Liga skutočnosť prešetrila, no nenašla dôkazy o tom, žeby boli jej tvrdenia pravdivé.

Kane však musí čeliť ďalším.

"Klub San Jose Sharks si je vedomý ďalších obvinení, ktoré nesúvisia s pôvodným vyšetrovaním Evandera Kanea zo strany Národnej hokejovej ligy. Tieto obvinenia berieme veľmi vážne a komunikujeme s NHL. Liga bude aj naďalej plne spolupracovať v súvislosti s prebiehajúcim vyšetrovaním. Sharks a Evander Kane sa dohodli, že sa hráč až do odvolania nebude zúčastňovať tréningového kempu," znie vo vyhlásení organizácie.

Hokejistova manželka Anna ho obvinila z domáceho a sexuálneho násilia. Z dokumentov boli uverejnené najhrubšie údajné priestupky Evandera Kanea.

Anna ich opísala takto:

"Začiatkom marca 2019 sa nám v 28. týždni tehotenstva narodila dcéra Eva a zomrela. Bola som zničená. Pohreb sa uskutočnil 17. marca 2019. Behom pôrodu som stratila veľa krvi a v nemocnici som musela zostať celý týždeň, až do 11. marca 2019. Po pohrebe sme sa s Evanderom vrátili domov, mala som odpočívať a liečiť sa. Samozrejme sme nemohli mať sexuálny styk. Evander ma však donútil k orálnemu sexu, keď ma schmatol za vlasy a ťahal ma za ne smerom k svojmu penisu. Plakala som a on ma nazval "lúzrom a hlúpou štetkou". O niekoľko dní ma Evander opäť prinútil mať s ním sex proti mojej vôli, hoci som ešte nebola doliečená. Keď som začala protestovať, Evander stroho odvetil: "Vlastnú manželku sa nedá znásilniť."

Po jednom zo zápasov v play-off, ktorý Sharks prehrali, za mnou Evander prišiel. Vycítil, že som mala víno, keďže som bola s ostatnými manželkami hráčov na večeri. Keď sme sa dostali do hotelovej izby, začal na mňa ziapať a bil ma po hlave. Chytil ma za blúzku a sotil ma k stene, dal mi facku. Vrieskal po mne a vyhrážal sa mi, že ma zbije ešte viac, ak si znova dám drink bez neho."

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Evander Kane má na krku obvinenie z domáceho násilia, o stávkovaní nie sú dôkazy