Eto'o sa nechce vrátiť do Interu, láka ho Paríž

TASR|31. okt 2011 o 14:40

Kamerunský futbalista vyhlásil, že jeho prestup z talianskeho klubu Inter Miláno do ruského Anži Machačkala bol správnym krokom.

MILÁNO. Kamerunský futbalista Samuel Eto'o vyhlásil, že jeho prestup z talianskeho klubu Inter Miláno do ruského Anži Machačkala bol správnym krokom. Dodal však, že v budúcnosti je otvorený prestupu do francúzskeho Paríž St. Germain.

Tridsaťročný útočník zmenil dres v auguste tohto roka, nedávno sa však objavili špekulácie, že by sa mohol vrátiť na Apeninský polostrov už počas zimnej prestávky v ruskej lige. Samotný futbalista však túto možnosť nevidí reálne. "Keď som odišiel z Talianska, kritizovali ma. Osobne som presvedčený, že som sa rozhodol správne. V Rusku som v súčasnosti veľmi spokojný," uviedol v rozhovore pre francúzsku televíznu stanicu Canal Plus.

Kamerunčan by si v budúcnosti mohol obliecť dres Paríža, keďže vedenie klubu nepoprelo medializovaný záujem o jeho služby a i on sám je tejto myšlienke naklonený. "Uvidíme, ako sa veci vyvinú. Dôležité je predovšetkým cítiť sa dobre pri tom, čo človek robí," dodal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Eto'o sa nechce vrátiť do Interu, láka ho Paríž